Ο Χρήστος δείχνει το πιο σκληρό του πρόσωπο τόσο στη Ματούλα στη σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών όσο και στη Στέλλα, την οποία κακοποιεί βάναυσα.
Η Στέλλα πηγαίνει στο νοσοκομείο και φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση ότι θέλει να δει τον Μπουραντά κι ενώ κλαίει και χτυπιέται, οι νοσοκόμοι δεν της το επιτρέπουν. Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος επιστρέφει στο σπίτι και ρωτάει έξαλλος τη Ματούλα για το πού βρίσκεται η Στέλλα κι εκείνη του λέει ότι δεν ξέρει.

Στο μεταξύ, η Στέλλα επιστρέφει και λέει κλαίγοντας ότι ήταν στο νοσοκομείο για να δει τον κύριο Χριστόφορο. Μόλις το ακούει ο Χρήστος, απομακρύsνει τη Ματούλα και βγάζει τη ζώνη του για να χτυπήσει τη Στέλλα. Η κοπέλα έχει φάει πολύ ξύλο από τον Χρήστο κι όταν τη βλέπει η Ματούλα έτσι σακατεμένη, την παρακαλάει να φύγουν από κει μέσα όσο είναι καιρός γιατί θα τις σκοτώσει!

Ο Χρήστος στη συνέχεια τις κλειδώνει στο δωμάτιο και πηγαίνει να ανοίξει την πόρτα που χτυπάει και είναι η Δωροθέα, στην οποία μιλάει σκληρά και εκείνη φεύγει. Την ίδια ώρα ο Χριστόφορος ζητάει από τη Μιράντα να πάει να δει τη Ματούλα γιατί τον είχε πάρει και είχε ζητήσει τη βοήθειά του αλλά πήγε και έκανε πως δε θυμάται και η Μιράντα του το υπόσχεται.

Στο μεταξύ, η Ματούλα πείθει τη Στέλλα να δραπετεύσει από το παράθυρο για να γλιτώσει κι εκείνη το κάνει. Όμως ο Χρήστος την παίρνει χαμπάρι και αρχίζει να την κυνηγά. Την πιάνει και τη φέρνει πίσω με τη βία χτυπώντας την. Η Ματούλα, ανήμπορη ν’ αντιδράσει στο δωμάτιό της, ακούει τις κραυγές της κόρης της και υποφέρει.

Την επόμενη μέρα ο Χρήστος τοποθετεί κάγκελα στα παράθυρα για να μην μπορεί η Στέλλα να το σκάσει, όμως η Ματούλα καλεί σε βοήθεια τους μαστόρους που τα τοποθετούν. Τελικά, ο Χρήστος καταφέρνει και δικαιολογείται στον μάστορα που έχει έρθει στο σπίτι, αλλά έρχεται αντιμέτωπος με τη Μιράντα, η οποία καλεί την αστυνομία γιατί χτυπάει και δεν της ανοίγουν.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 22/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Μαρμίτα: Ένταση μετά τη «μπηχτή» για τιτλούχους ΠΑΟΚ, Άρη και Ολυμπιακό και ΠΑΟ, ΑΕΚ… για συλλαλητήρια!

Το Ναυάγιο: Σοκ για την Ειρήνη- Βρίσκει και ξεθάβει το πτώμα της Κλαίρης