Η Λιζέτα επιστρέφει για να αναστατώσει ξανά τη ζωή του Ντίνου και της Μιράντας στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών. Όσο για τη δαιμόνια Βικτώρια, πατά για ακόμη μια φορά πάνω στην ανάγκη των άλλων, ώστε να εξυπηρετήσει τους δικούς της σκοπούς. Εν όψει της ανοιξιάτικης περιόδου, ο Ντίνος σε συμφωνία με την Αμαλία αποφασίζουν να κάνουν μια ακριβή ραδιοφωνική διαφήμιση για να προωθήσουν τον «Παράδεισο».

Ο Πάρης εξαγριώνεται και αντιδρά με τη συνηθισμένη συμπεριφορά του. Στο μεταξύ, η υγεία της Ντέπυς πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, ενώ ο Αποστόλης συνεχίζει να δείχνει το πιο σκληρό του πρόσωπο στην οικογένεια του Πασχάλη. Ο Ντίνος, στην προσπάθειά του να εντοπίσει τη Λιζέτα, έρχεται αντιμέτωπος με τη Βικτώρια, η οποία του λέει απροκάλυπτα ψέματα, για ακόμη μια φορά. Η αδιαθεσία της Ντέπυς τη φέρνει πιο κοντά στον Αποστόλη. Μαζί πηγαίνουν στο γιατρό, αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά, καθώς το πρόβλημα στο κεφάλι της ενέχει μεγάλο κίνδυνο για τη ζωή της και οι εξετάσεις συνεχίζονται…

Στο μεταξύ, αποφασισμένη η ‘Ολγα, μετά από καιρό, πηγαίνει στο τμήμα να δει τον Σωτήρη και να του πει οτι θα χωρίσει τον Αποστόλη, προκειμένου να είναι μαζί του. Κι ενώ περιμένει χαμόγελα χαράς και ανοιχτές αγκαλιές, η αντίδρασή του τη σοκάρει. Εκείνος της λεει οτι, τελικά, μαζί με τη γυναίκα του αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στο γάμο τους.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Το γύρισε πάλι ο Λιάγκας στον ΑΝΤ1 – «κ. Μητσοτάκη το ακούτε; Σε ποια χώρα να φέρουμε παιδιά και τουρίστες;» (vid)

Το πρόβλημα με τους κόφτες που έχει ο Μίτσελ, που δεν έχει πάρει χαμπάρι κανείς!

Παγιδευμένοι: Μεγάλη ανατροπή-Το βίντεο από τη δολοφονία του Άγγελου λέει την αλήθεια!