Η Αμαλία της σειράς Ο Παράδεισος των Κυριών, βυθίζεται στην απόλυτα απελπισία όταν αναγκάζεται να μιλήσει στον Ντίνο και να του πει την αλήθεια σχετικά με όσα του έγραφε στο γράμμα. Η Αμαλία του μιλάει για τον βιασμό της κι εκείνος δείχνει να τη συμπανάει. Τη ρωτάει γιατί δεν του το είχε πει τότε και εκείνη με δάκρυα στα μάτια του λέει ότι προσπάθησε αρκετές φορές να το κάνει αλλά δεν την άφηνε.

Στο μεταξύ η Μιράντα μαθαίνει ότι Ντίνος πήγε στο σπίτι της Ντέπυς για να της μιλήσει για το γράμμα που του έκρυβε και πιστεύει ότι ο Ντίνος όχι μόνο δεν έχει ξεπεράσει την Αμαλία, αλλά είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί της. Στο μεταξύ ο Ντίνος πλησιάζει την Μιράντα και το συζητάει μαζί της, αλλά εκείνη του ζητάει να χωρίσουν λέγοντάς του ότι δεν αντέχει άλλα ψέματα και θα είναι καλύτερα έτσι!

 Ο Ντίνος, από την άλλη, όσο κι αν προσπαθεί, όσο κι αν της υπόσχεται ότι μόνο αυτή αγαπάει, δεν μπορεί να της αλλάξει γνώμη. Η Αμαλία φαίνεται πιο ευάλωτη από πότε, ενώ η έκπληξή της είναι μεγάλη μόλις αντικρίζει τον Ντίνο, που έχει πάει να τη βρει στο σπίτι της.

Η ίδια τον ρωτάει με έκπληξη τι θέλει εκείνος εδώ και εκείνος της λέει ότι λυπάται πολύ και να ξέρει ότι τη σκέφτεται, θέλει να είναι καλά, τη συμπονάει πραγματικά, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται. Η κατάσταση όμως ανάμεσα στον Ντίνο και τη Μιράντα όσο πάει χειροτερεύει ακόμα και αν εκείνος προσπαθεί να την πείσει ότι δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ εκείνου και της Αμαλίας. Όμως η Μιράντα μοιάζει να είναι ανένδοτη!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος για το Πάσχα-Τότε επιστρέφει

Viral: Επική αντίδραση παιδιού μόλις βλέπει τον Ρονάλντο από κοντά – Δεν το πίστευε (vid)

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με την Μυρτάλη-Το σκάει από τον Αλέξη!

Θα πάει να ψηφίσει κανείς;