Ο Ρένος όλο και χειροτερεύει στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, κάτι που διαπιστώνει ο Στέφανος όταν πηγαίνει να τον δει. Ανάστατος, αναζητά βοήθεια, όμως κανένας δεν φαίνεται πρόθυμος να του τη δώσει. Η Μάγια ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, μια και μετά την αποβολή της πιστεύει πως ο Αποστόλης θα βρει ευκαιρία να την παρατήσει.

Και δεν έχει άδικο, καθώς αυτό είναι όντως το σχέδιό του, αφού κατά τη γνώμη του αφενός κοινωνικά δεν είναι η γυναίκα που αξίζει να στέκεται δίπλα του, αφετέρου δεν ανέχεται τον έλεγχο που του κάνει για το «πού ήταν και τι έκανε». Ο Σωτήρης και ο Μηλιώνης βρίσκουν τα στοιχεία που είχε κρύφει ο Χρήστος και, παρόλο που η Στέλλα προσπαθεί να τους πείσει ότι δεν ανήκουν στη Βικτόρια, δεν τα καταφέρνει. Είναι πια ζήτημα χρόνου να κατηγορηθεί για τον φόνο του Γιώργη, κάτι για το οποίο ενημερώνεται η Μιράντα, που με τη σειρά της ενημερώνει τον Χριστόφορο.
‘Οταν ο Σίμος, μαθαίνοντας για την κατάσταση του Ρένου, τον επισκέπτεται, εκείνος του αποκαλύπτει πως έχει το όπλο που χρησιμοποίησε η Βικτόρια στον φόνο του Αγη και της Λιζέτας. Ο Σίμος πέφτει από τα σύννεφα και του ζητά κι άλλες πληροφορίες, αλλά ο Ρένος χάνει τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια, σε κατάσταση σοκ, κατηγορεί τη Βικτόρια για όλα όσα έμαθε, εκείνη όμως για ακόμα μια φορά τον παραπλανεί: παραδέχεται ότι σκότωσε τη Λιζέτα, αλλά μόνο επειδή εκείνη είχε δολοφονήσει τον γιο της!

Ο Μάρκος και η Δωροθέα περνάνε μια άμορφη βραδιά στο ίδιο ξενοδοχείο όπου κρύβεται η Βικτόρια, αναχωρώντας όμως βλέπουν και τον Σίμο να φεύγει από εκεί. Αγνοώντας την αλήθεια, ότι δηλαδή ο Σίμος συνάντησε τη «νονά» του, η Δωροθέα λέει στον Μάρκο ότι πιστεύει πως βρέθηκε με γυναίκα, γιατί με την Αμαλία δεν τα πηγαίνουν καλά. Στη συνέχεια ο Μάρκος λέει τα πάντα στον Ντίνο, υποστηρίζοντας πως ίσως ο Σίμος έχει ερωμένη!

Τώρα η Βικτόρια είναι έτοιμη να διαφύγει στη Βραζιλία όπως γράφει το Τηλέραμα, ενώ η Γεωργία με το μωρό έχει μετακομίσει με τον Πάρη, κάτι που ο Αποστόλης μαθαίνει και πηγαίνει έξαλλος να τους βρει, για να τους προειδοποιήσει ότι κινδυνεύουν να χάσουν το παιδί με όσα κάνουν.‘Επειτα από αυτά ο Πάρης προτείνει στη Γεωργία να… εξαφανιστούν!
Η ερωτική συνάντησή τους έπειτα από πολύ καιρό τούς έφερε αντιμέτωπους με νέα διλήμματα, αλλά και ανομολόγητες αλήθειες και ενοχές. Γι’ αυτό και η Αμαλία ζητά από τον Ντίνο να ξεχάσει ό,τι έγινε, γιατί ήταν… λάθος, κάτι που τον καταρρακώνει, αν και το καταλαβαίνει. Η σχέση τους είναι πια πολύπλοκη, αφού επισήμως και ο ίδιος είναι άντρας της μητέρας της και εκείνη παντρεμένη με τον Σίμο. Οι δυο τους λοιπόν συναντιούνται, συμφωνούν όμως ότι θα είναι η τελευταία φορά. Τώρα ωστόσο συνειδητοποιούν για τα καλά και παραδέχονται ότι ποτέ δεν ξεπέρασε ο ένας τον άλλον.. .

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Ψυχοκόρες: Χαμός με τον Τάσο- Κλέβει τη Δεσποινιώ- Τι θα κάνει η Νέλλα;

Μεσούτ Οζίλ: Τρομάζει με τη νέα γυμναστηριακή του εμφάνιση! (pic)

Famagusta: Συγκλονίζει ο δεύτερος κύκλος- Όσα όσα θα δούμε