Η επιτυχημένη σειρά  Ο Παράδεισος των κυριών, επιστρέφει με νέα επεισόδια τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 20.00. Το 1964 φαίνεται να ξεκινά ελπιδοφόρα για κάποιους ήρωες, αλλά μια στιγμή είναι αρκετή για να ανατραπούν τα πάντα!

Ο Αποστόλης κάνει πράγματα που προκαλούν την οργή της Ολγας, η οποία βάζει σκοπό να μάθει τα πάντα γύρω από το κτίριο του «Παραδείσου».
Η χρονιά ξεκινά καλά για τον Ντίνο, αφού ο Παράδεισος έχει διαρκώς κίνηση και η αποπληρωμή του τοκογλύφου δεν φαντάζει πια ουτοπικό σενάριο. Στο μεταξύ ο Πάρης δεν σταματά να διεκδικεί το ενδιαφέρον της Αμαλίας με κάθε τρόπο και προσπαθεί να είναι σωστός και πράος προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Υποστηρικτική σ’ αυτό είναι η Ολγα, που φροντίζει η Αμαλία να αισθάνεται όσο πιο άνετα μπορεί. Αυτό όμως που την απασχολεί είναι το κτίριο του «Παραδείσου», που ενώ καιρό προσπαθεί να μάθει γιατί δεν περνάει στα χέρια της ή στα χέρια του Πάρη, ο Αποστόλης συνεχώς της τα… μασάει. Ετσι η Ολγα έρχεται αντιμέτωπη για άλλη μια φορά με τον Αποστόλη για το κτίριο του «Παραδείσου».

Τον ρωτάει γιατί αποφεύγει να διώξει τον Παπακώστα και αυτή τη φορά φαίνεται αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα, με όποιο κόστος… Στο μεταξύ, στον «Παράδεισο» γίνεται ληστεία, την οποία φυσικά έχει σχεδιάσει ο Ζήσης ώστε να μην μπορέσει ο Ντίνος να πληρώσει το δάνειο, αλλά τα πράγματα για τον ληστή δεν πάνε ακριβώς όπως τα έχει σχεδιάσει.

Οι ανατροπές και οι συγκρούσεις μέσα στο μαγαζί είναι πολλές και επηρεάζουν όλους όσοι βρίσκονται παγιδευμένοι εκεί. Την ίδια στιγμή η Ολγα έχει αρχίσει να ψάχνει την υπόθεση γύρω από το μαγαζί που πιστεύει ότι της ανήκει και για πρώτη φορά θα αρχίσει να υποψιάζεται για το ποια μπορεί να είναι η αλήθεια που κρύβεται πίσω από το κτίριο του «Παραδείσου». Στο μεταξύ ο Αποστόλης έρχεται σε δύσκολη θέση και για ακόμη μια φορά βρίσκεται απολογούμενος στην Ολγα αλλά και στον Πάρη.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Οι καλύτεροι επέστρεψαν-Όλες οι αλλαγές!

Ολυμπιακός: Δεν άρεσε στον Μαρσέλο όσα γίνονται

Τρία Μίλια: Αυτό τρομάζει τον Στέφανο!