Η Μιράντα ζει υπό τον τρόμο του Χρηστίδη στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών. Παρά την αμέριστη συμπαράσταση του Μάρκου αλλά και του Βλησσάρη, αισθάνεται ανασφάλεια όταν είναι μόνη της, ακόμα και μέσα στον «Παράδεισο των Κυριών». Η δυσάρεστη βραδινή επίσκεψη που δέχεται την κλονίζει περισσότερο και αποζητά τη συμβουλή της μητέρας της. Η κυρία Γιαννούλα αμέσως κινητοποιείται και αποφασίζει να της στείλει βοήθεια, η οποία επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη για τη Μιράντα.
Η Γεωργία στη σειρά του ALPHA, για άλλη μία φορά, παρακούει τις συμβουλές του πατέρα της και τελικά βρίσκεται παγιδευμένη. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι αισθάνεται ενοχές για το πάθημά της, γι’ αυτό και κλείνεται περισσότερο στον εαυτό της και νιώθει ανήμπορη να διαχειριστεί την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Ο Ντίνος είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλους, για να βρει το δολοφόνο του Αριστείδη. Γι’ αυτό και βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί τον Σωτήρη Γιαμαλή, καθώς διακρίνει ότι πρόκειται για έναν έντιμο αστυνομικό που θέλει πραγματικά να ανακαλύψει την αλήθεια κι όχι να την κουκουλώσει. Πραγματικά, ο Σωτήρης μετά την επίσκεψή του στον «Παράδεισο» και την κουβέντα που έχει με τον Ντίνο αρχίζει να ενώνει σιγά σιγά κάποια κομμάτια του παζλ και καταφέρνει να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στη λύση της υπόθεσης.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Τι έμαθε η Αμαλία

Όσο η Μιράντα και η Ματούλα αγωνιούν για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, η επίσκεψη που επιχειρεί να κάνει η Γεωργία δεν έχει το αποτέλεσμα που θα ήθελε η νεαρή και πολύ περισσότερο η μαμά της, η Πιπίτσα. Έτσι, γίνεται… οικογενειακό συμβούλιο στο σπιτικό τους και ξεκινά νέος καβγάς. Από την άλλη, στο σπίτι των Μπουραντάδων, ο Χριστόφορος και η Βικτόρια μπαίνουν σε σοβαρές συζητήσεις που Θα φωτίσουν νέες πτυχές του παρελθόντος… 0 Θανάσης έχει πια στα χέρια του ένα πολύ δυνατό χαρτί που σκέφτεται να το εκμεταλλευ-τεί, ενώ την ίδια ώρα η Μιράντα βλέπει τον κίνδυνο να πλησιάζει και προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της και να μη λυγίσει από το φόβο. Η Αμαλία, κάνοντας περισσότερη παρέα με τη Γεωργία, μαθαίνει κάποια πράγματα για τα πρόσωπα και τις καταστάσεις στον «Παράδεισο των Κυριών» που την προβληματίζουν.

Έτσι, όταν ο Ντίνος την αιφνιδιάζει με μια ρομαντική κίνηση, εκείνη δεν ανταποκρίνεται καθόλου θερμά. Ο δυναμικός επιχειρηματίας πίστευε πως θα μπορούσε να την κάνει να τον συγχωρήσει που… ξέχασε να της αναφέρει το γάμο του στην Αμερική, όμως απογοητεύεται.
Ο Ντίνος προσπαθεί να βρει λύσεις για τα οικονομικά του προβλήματα και μαθαίνει ότι έχει μια κρυφή θαυμάστρια. Η Ζηνοβία του αναφέρει πως η Μιράντα δεν τον εκτιμά μόνο ως εργοδότη, αλλά είναι κρυφά ερωτευμένη μαζίτου. Στο μεταξύ, μετά τις πληροφορίες του Ντίνου, ο Γιαμαλής συγκεντρώνει τα στοιχεία που χρειάζεται για να προχωρήσει στη σύλληψη του Χρηστίδη! Μόνο που ο αστυνόμος δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα. Ποντάρει πολλά στις διασυνδέσεις του, που δεν θα τον αφήσουν να σαπίσει στη φυλακή γιατί θα συμπαρασύρει πολλά πρόσωπα.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Τρία Μίλια: Ο Ευθύμης αλυσοδένει τον Τίμο-Τον απειλεί με όπλο!

«Καλάθι του νοικοκυριού»: Αλλαγές τελευταίας στιγμής στα προϊόντα – Πότε θα εφαρμοστεί

Σάλος με τον Γιώργο Λιάγκα: Γιατί είχε φωτογραφίες της 12χρονης στο κινητό του-Είναι δικηγόρος ή εισαγγελέας;