Ο Παράδεισος των Κύριων του Alpha αποτελεί μια υπερπαραγωγή σε πολυτελή συσκευασία, όπου τα μυστικά είναι πολλά. Δύο από τους πρωταγωνιστές της σειράς, η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Χρήστος Πλαΐνης αποκάλυψαν μερικά από αυτά.

Ο Μάρκος, λογιστής του καταστήματος, δείχνει μια ιδιαίτερη συμπάθεια προς τη Μιράντα, η οποία είναι μια γυναίκα αρκετά απόμακρη και σκληρή, γνωρίζοντας πως είναι χρόνια παντρεμένος και με δυο παιδιά.

«Για τη Μιράντα νιώθει πολύ περίεργα συναισθήματα. Είναι ένας πολύ ζεστός και γλυκός άνθρωπος, με τα δικά της προβλήματα και τις δικές της ερωτικές απογοητεύσεις. Όμως ο Μάρκος δεν μπορεί να αφήσει τη γυναίκα του και τα παιδιά του, δεν του επιτρέπεται να προχωρήσει.

Η συμπάθεια και το ενδιαφέρον του για τη Μιράντα φαίνονται στο πρόσωπό του, πιστεύω ότι το έχουν καταλάβει αμφότεροι. Η πνευματική και η συναισθηματική επαφή που έχουν καλύπτει το κενό της σαρκικής.

Ωστόσο, το πρόβλημα του Μάρκου είναι ο γάμος του, στον οποίο οι δύο σύζυγοι ζουν ο καθένας τη δική του ζωή, είναι στο δικό του κόσμο. Αυτό το μοντέλο, το οποίο λειτουργούσε κάποτε, πλέον δε λειτουργεί», δήλωσε για το ρόλο του ο Χρήστος Πλαΐνης σε συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣ TV.

Από την μεριά της, η Ευαγγελία Συριοπούλου δήλωσε: «Αυτή η γυναίκα έχει βάλει άλλες προτεραιότητες και έχει αφήσει την προσωπική της ζωή στο περιθώριο. Προσπαθεί να ορθοποδήσει επαγγελματικά και μόλις το καταφέρνει, αρχίζει σιγά σιγά να δίνει χώρο και στα συναισθήματά της, τα οποία κρατάει για την ώρα μέσα της».

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Δραματική η κατάσταση της Αθηνάς-Σε θολά νερά ο Κουράκος-Διπλό ταμπλό από τον Θανάση

Έρωτας φυγάς: Η Ρηνιώ αποκαλύπτεται-Ο Ιάσωνας ξεκαθαρίζει τη στάση του στη Μαργέτα

Ολυμπιακός: Την πάτησε επειδή ήρθε ο Μίτσελ στην Ελλάδα;