Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται πια η Βικτόρια στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών… Τα ψέματά της την περικυκλώνουν και πλέον υπάρχουν ντοκουμέντα και μάρτυρες, ζωντανοί μάρτυρες, για όσα εγκλήματα έχει διαπράξει, οι οποίοι μπορούν να την ενοχοποιήσουν. Άρα πρέπει να βγουν από τη μέση!

Ακόμα και αν πρόκειται για τον… γιο της, την Άγη! Με την έναν ή την άλλον τρόπο, η Βικτόρια έχει καταφέρει ως τώρα να ξεγλιστρά. Είναι μια γυναίκα αποφασισμένη, έτοιμη για όλα, που δεν έχει διστάσει να βάψει τα χέρια της με αίμα…

Για τα εγκλήματά της μπορεί να έχει κινδυνέψει η ζωή της σύμφωνα με το Τηλέραμα, αλλά ουσιαστικά δεν έχει τιμωρηθεί ποτέ στ’ αλήθεια. Ο ελάχιστος χρόνος που έχει περάσει πίσω από τα κάγκελα ούτε κατά διάνοια απηχεί την τιμωρία που της αξίζει για τις θηριωδίες της. Τώρα, τυφλή από οργή, με το ένστικτο της αυτοσυντήρησης να υπερισχύει όλων, η Βικτόρια θα σηκώσει με ψυχραιμία και ψυχρότητα το τηλέφωνο και θα ζητήσει από κάποιον άντρα να πάει στο Άγιον ‘Ορος, όπου έχει απομονωθεί ο Άγης, και να τον σκοτώσει!

Είναι πολλά αυτά που ξέρει και δεν μπορεί να τον αφήσει να την καταστρέψει. Τον Άγη, που έως τώρα έλεγε ότι είναι γιος της και που στην ουσία τον μεγάλωσε από μικρό παιδί μέσα στην αγκαλιά της. Αυτή η γυναίκα δεν έχει καρδιά, δεν έχει συναισθήματα και δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα!

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Αυτός τελειώνει τον Κανέλλο-Ακόμα μία παγίδα για τη Θεοφανώ!

Alex Marc Márquez: «Το 2024 είναι πολύ κρίσιμο για εμάς»

Το Ναυάγιο: Νέος έρωτας-Μαζί Βασίλης και Στέλλα!