Ο Ντίνος έρχεται σε δύσκολη θέση στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών καθώς πρέπει να πάρει την απόφαση να μην προσλάβει την Πολυξένη χωρίς να συνεννοηθεί με τη Μιράντα. Ετσι η Μιράντα αναλαμβάνει να ξεκαθαρίσει εκείνη την κατάσταση λέγοντάς της ότι δυστυχώς δεν μπορούν να την προσλάβουν γιατί δεν έχει τα απαραίτητα προσόντα εντείνοντας έτσι την κόντρα που έχει με την Αμαλία…

Στο μεταξύ ο Ντίνος μιλάει με τη Μιράντα και της δίνει μια καινούρια πληροφορία που θα την κλονίσει και θα της αλλάξει γνώμη για την Αμαλία αφού της αποκαλύπτει ότι είναι υιοθετημένη!

Την ίδια στιγμή, στο σπίτι των Μπουραντάδων φέρνει χαρά και ελπίδα σε όλους η επιστροφή του Αγη, της Πολυξένης αλλά και της Ματούλας, που επιτέλους την απελευθερώνει ο Χρηστίδης.

Λίγο αργότερα ένα τηλεφώνημα στον «Παράδεισο» φέρνει μεγάλη αναστάτωση στη Μιράντα, καθώς τηλεφωνεί ο Χρηστίδης και ζητάει να μιλήσει στην Αμαλία. Η Μιράντα του λέει ότι δεν είναι εκεί, αλλά θα την ειδοποιήσει ενώ ρωτάει τον Ντίνο τι μπορεί να θέλει ο Χρηστίδης την Αμαλία.

Το τεράστιο χάσμα μεταξύ της Αμαλίας και της Μιράντας φαίνεται πως αρχίζει σταδιακά να αποκτά κάποιες βάσεις ώστε να γεφυρωθεί, ενώ ο Ντίνος πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην αποκάλυψη του σοκαριστικού μυστικού που ενώνει τις δύο αυτές γυναίκες.

Στο μεταξύ ο Θανάσης κάνει επίσης ένα σημαντικό τηλεφώνημα, αυτή τη φορά στο σπίτι της Αμαλίας, όπου το σηκώνει η Βικτώρια και αρχίζει να την κατηγορεί, ενώ ζητάει ξανά την Αμαλία.

Την ίδια ώρα ο Ντίνος έρχεται αντιμέτωπος με μια σύμπτωση που τον ταράζει, καθώς θυμάται το ίδιο σημάδι που είχε η Μιράντα με την Αμαλία στον ώμο. Αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια για το παιδί της Μιράντας πλησιάζει τη Βικτώρια, την οποία στριμώχνει πολύ άσχημα και τη ρωτάει πού έχει δώσει το παιδί!

Η Βικτώρια συνεχίζει το ίδιο «παραμύθι» λέγοντας ότι δεν έχει ιδέα και μπορεί να δόθηκε για υιοθεσία στο εξωτερικό προσπαθώντας έτσι να θολώσει και πάλι τα νερά.

Η Αμαλία βασανίζεται από πολλά ερωτηματικά κι ενώ έχει βαθιά αισθήματα για τον θετό της πατέρα, θέλει να μάθει για τους βιολογικούς της γονείς και κυρίως για τη μάνα της. Η Βικτώρια όμως καταστρώνει πάλι ένα σατανικό σχέδιο. Βρίσκει μια γυναίκα που χρόνια ψάχνει την κόρη της την οποία έχει πουλήσει και παρουσιάζει την Αμαλία σαν την χαμένη τηs κόρη. Το ίδιο κάνει και στην Αμαλία καθώς της παρουσιάζει τη συγκεκριμένη γυναίκα σαν τη μητέρα της. Στο μεταξύ, μόλις το μαθαίνει ο Χριστόφορος γίνεται έξαλλος και αναρωτιέται τι άνθρωπος είναι αυτή η πανούργα γυναίκα!

 

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Σε σοκ η Όλγα-Έτσι τελειώνει τον Αποστόλη η Ειρήνη

Ο νέος Χάμες που μετράει μέρες στο λιμάνι

Αυτός είναι ο πρώτος Σασμός: Μαθιός και Παύλος συνεργάζονται!