Όπως θα δούμε στον δεύτερο κύκλο της σειράς, Ο Παράδεισος των Κυριών, τη νέα σεζόν η Βικτώρια συνεχίζει να είναι στη φυλακή και ο μοναδικός της στόχος πλέον είναι το πώς θα βγει από εκεί. Τα γεγονότα τρέχουν και η ίδια παρακολουθεί τα πάντα μέσα από το κελί της διαμορφώνοντας ταυτόχρονα τις συνθήκες για να βγει από εκεί μέσα και το καταφέρνει.

Ο εισαγγελέας αποφασίζει ότι το μόνο που υπάρχει εναντίον της είναι κάποιες ενδείξεις και καταθέσεις που δεν έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα, ενώ την ίδια στιγμή δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις που να στοιχειοθετούν όλες αυτές τις βαριές κατηγορίες που της αποδίδονται. Έτσι, δίνει εντολή να αποφυλακιστεί.

Η Αμαλία στο μεταξύ, έχει κάνει την καρδιά της πέτρα και γυρίζει να εργαστεί στον νέο «Παράδεισο» δίπλα στη μητέρα της και στον άντρα που αγάπησε, χωρίς να αποκαλύψει τίποτα σε κανέναν από τους δύο. Εκεί θα συναντήσει τον Σίμο, τον ξάδελφο του Πάρη και, μάλιστα, θα δουλεύουν μαζί στον ίδιο χώρο.

Ο Σίμος θα αρχίσει να την πολιορκεί στενά και η Αμαλία, ενώ στην αρχή δεν θα δώσει καμία σημασία, σιγά-σιγά θα πέσει στα δίχτυα του και θα γίνουν ζευγάρι.
Παράλληλα, η σχέση της Γεωργίας με τον Πάρη πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και αποφασίζουν να παντρευτούν λίγο πριν εκείνη γεννήσει. Ολα δείχνουν να είναι ονειρεμένα, μέχρι που έρχεται στον κόσμο το παιδί της Γεωργίας και εκεί αρχίζουν τα μεγάλα προβλήματα για εκείνη! Κι αυτό γιατί ο Άγης, έξαλλος που παντρεύτηκε τον Πάρη, θα ζητήσει να πάρει εκείνος το παιδί τους. Όμως, τόσο η Γεωργία όσο και ο Πάρης θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για να μην αποχωριστούν το παιδί, με έναν απρόσμενο σύμμαχο, την Αμαλία, αλλά και την Πολυξένη.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών έρχεται στον ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτός είναι ο ύποπτος για φόνο- Στη φυλακή ο Παύλος;

Ο Τσιτσιπάς τώρα και σε κούκλα! – Η bobblehead φιγούρα του στο US Open που έγινε viral

Ο Παράδεισος των Κυριών: Όλες οι εξελίξεις στα πρώτα επεισόδια-Σοκ με την Μιράντα!