Η Νέλλυ δεν θα αργήσει να καταλάβει ότι έχει μπλέξει πολύ άσχημα στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών. Η κοπέλα πλέον αισθάνεται ότι κινδυνεύει και αποφασίζει να πει στον Πάρη την αλήθεια για όσα έχει κάνει.

Μετά την κατάθεση της Αμαλίας, δύο αστυνομικοί συλλαμβόνονν τον Πάρη για τον βιασμό της Νέλλυς και η Γεωργία με την Όλγα καταρρέουν. Την ίδια στιγμή, ο Χριστόφορος ψάχνει τρόπο να μπορέσει να πάρει από τα χέρια τού Πάρη το μωρό τού Αγη. Δεν τα καταφέρνει, μέχρι που η Βικτώρια θα του προτείνει μια λύση που θα τον βάλει σε σκέψεις. Του λέει ότι θα κάνουν ένα πλαστό έγγραφο με την υπογραφή του Άγη, σύμφωνα με το οποίο τον εξουσιοδοτεί να αναγνωρίσει εκείνος το παιδί του, για λογαριασμό του!

Στο μεταξύ, ο Φώτης παρακολουθεί το σπίτι τού Χρήστου όταν βλέπει να βγαίνει από μέσα ένα πρόσωπο που δεν θα περίμενε ποτέ να δει και δεν είναι άλλο από τη Νέλλυ. Αμέσως ενημερώνει τον Ρένο, ο οποίος με τη σειρά του το λέει στον Σίμο. Παράλληλα ο Σίμος ήδη έχει μιλήσει με τον Χρήστο, ο οποίος του λέει με νόημα ότι θέλει να τον δει αφού γνωρίζει τη Νέλλυ και  ξέρει όλη την αλήθεια!

Έτσι, όσο ταλαντούχα και αποτελεσματική κι αν αποδεiχτηκε η Νέλλυ στο να παγιδεύσει τον Πάρη για  να τον στείλει στη φυλακή, τώρα πια μοιάζει πως δεν ήταν η καλύτερη επιλογή για το σχέδιο του Σίμου, καθώς η γνωριμία της με τον Χρήστο γίνεται ο άσος στο μανίκι του μεγαλύτερού του εχθρού.

Στο μεταξύ, ο Χρήστος απειλεί τη Νέλλυ κι εκείνη αντιλαμβάνεται ότι έχει μπλέξει άσχημα. Έτσι αποφασίζει να μιλήσει στους Βασιλείου και τηλεφωνεί στον Πάρη λέγοντας ότι όλο αυτό ήταν στημένο από τον γιο Πολύζο, τον Σίμο, αλλά πίσω κρύβεται και ο πατέρας του!

Μετά από αυτό το τηλεφώνημα που δέχτηκε ο Πάρης τόσο ο ίδιος όσο και η Γεωργία με την Όλγα  έχουν γεμίσει ελπίδες. Δυστυχώς όμως η Νέλλυ δεν πηγαίνει να καταθέσει και η Όλγα αναλαμβάνει νο μιλήσει στον Σωτήρη για να τη βοηθήσει.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς επιστρέφει και οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές!

Rally Dakar 2024: Συγκλονιστικός ο Al Attiyah τερματίζει με τρεις ρόδες και κατεστραμμένο πλαίσιο

Γιώργος Λιάγκας για Κατερίνα Δαλάκα: Υπονοούμενα για τη σχέση της με τον Ατζούν-Η κοπέλα τα φέρνει και τα παίρνει