Ο Ντίνος, σοκαρισμένος που βλέπει τη Μιράντα στο σπίτι των Μπουραντάδων στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, της ζητάει τον λόγο για το τι κάνει εκεί και τη ρωτάει αλλά για ακόμη μια φορά δεν παίρνει απάντηση ούτε γιατί τον άφησε ούτε γιατί έγραψε το ποσοστό της στον Σίμο. Απλά η Μιράντα του λέει ότι έδωσε το ποσοστό στον Σίμο γιατί δεν το έπαιρνε η Αμαλία, ο Ντίνος όμως δεν καταλαβαίνει τίποτα.
Η Μιράντα δίνει ένα φιλί στον Ντίνο σε μία στιγμή αδυναμίας και η Αμαλία τους βλέπει κάνοντας τη Μιράντα να αισθάνεται πολύ άσχημα, καθώς θεωρεί ότι την πλήγωσε για ακόμα μια φορά.

Λίγο αργότερα το εξομολογείται στον Χριστόφορο και αυτός προσπαθεί να της δώσει κουράγιο. Εκείνος την εμψυχώνει λέγοντας πως όλα θα πάνε καλά!

Στο μεταξύ, η ιατροδικαστική εξέταση της Νέλλυς δείχνει ότι κάποιος την κακοποίησε. Όμως ο ψυχίατρος του Πάρη, μετά από μια κουβέντα μαζί του, προτείνει στην Όλγα και στον Σωτήρη να του κάνουν εξετάσεις γιατί ήταν μάλλον ναρκωμένος και δεν κατάλαβε τι έγινε!

Αμέσως μετά η Όλγα επισκέπτεται τη Νέλλυ ζητώντας να μάθει τι ακριβώς έγινε με τον Πάρη. Ωστόσο τα ψέματα και οι θεατρινισμοί της Νέλλυ δεν την πείθουν και η Όλγα τη ρωτά ευθέως αν την πλήρωσε κάποιος και εκείνη είναι διατεθειμένη να δώσει περισσότερα!

Τα στοιχεία από την ιατροδικαστή εξέταση τόσο του Πάρη όσο και της Νέλλυ δεν είναι απολύτως ικανά να στοιχειοθετήσουν την κατηγορία του βιασμού και η απόφαση της Αμαλίας να μιλήσει,  μοιάζει να είναι αυτή που θα κρίνει την έκβαση της υπόθεσης.

Η Αμαλία λέει στον Χριστόφορο όλες τις λεπτομέρειες για τον βιασμό της από τον Πάρη κι εκείνος έξαλλος αποφασίζει να διεκδικήσει την επιμέλεια του μωρού του Άγη! Όπως τονίζει δε θέλει να αφήσει το εγγόνι του στα χέρια ενός βιαστή ενώ πρώτα απολύει την Ολγα από την τράπεζα. Στη συνέχεια ο Χριστόφορος μιλάει με τον δικηγόρο του σε σχέση με το παιδί της Γεωργίας και έπειτα επισκέπτεται τους Βασιλείου και ζητάει να μιλήσει ιδιαιτέρως με τον Πάρη.

Ο Φώτης αποχαιρετάει τη Μάγια και φεύγει για να πάει να κάνει την επέμβαση για τη Νικολέτα. Πριν από αυτό μιλάει με τη Μιράντα στο τηλέφωνο, που τον ευχαριστεί για άλλη μια φορά. Την ίδια στιγμή, η Αμαλία καταγγέλλει τον Πάρη αλλά δεν προχωράει σε μήνυση, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούν να τον συλλάβουν. 

Ο Σίμος δεν χαίρεται με αυτό αλλά όταν επιστρέφουν στο σπίτι, προσπαθεί να την πιέσει. Η Ματούλα όμως του βάζει φρένο λέγοντάς του ότι είναι δύσκολο να μιλήσει μία κακοποιημένη γυναίκα!

Η Αμαλία μιλάει με τη Μιράντα και της λέει ότι δεν κατάφερε να του κάνει μήνυση.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με Λυκούργο και Χρήστο-Η αποκάλυψη της σχέσης με την Αριάδνη φέρνει φασαρίες!

F1 Mercedes W15 2024 και το μονοθέσιο μεταμορφώνεται

Η Μάγισσα: Όσα θα γίνουν στα νέα επεισόδια-Ένας έρωτας γεννιέται-Αδέρφια Σπήλιος και Θεοφανώ