Ο αστυνόμος Θανάσης στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, πληρώνει το απαιτούμενο ποσό για την εγγύησή του και από ώρα σε ώρα αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος.

Η Μιράντα, όταν μαθαίνει αυτή την εξέλιξη, ανησυχεί ιδιαίτερα για την ασφάλεια της κυρίας Ματούλας και πηγαίνει να τη βρει. Η κοπέλα της προτείνει να πάει να μείνει μαζί της, αλλά η γυναίκα, παρόλο που φοβάται τη συμπεριφορά του συζύγου της, καθώς ξέρει ότι έχει διαπράξει διάφορα εγκλήματα τελικά αρνείται να φύγει από το σπίτι της.

Η Μιράντα φεύγει απογοητευμένη αλλά λίγο αργότερα η Ματούλα αλλάζει γνώμη και επικοινωνεί μαζί της ζητώντας της να τη βοηθήσει. Φυσικά, η κοπέλα δέχεται και τη φυγαδεύει, αγνοώντας πως βάζει τον εαυτό της σε κίνδυνο. Από την άλλη στη σειρά του ALPHA, ο Σωτήρης κάνει ένα λάθος που φοβάται ότι θα του στοιχίσει πολύ ακριβά.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Θανάσης αφήνεται ελεύθερος και επικοινωνεί με τη Βικτώρια, η οποία τον πιέζει να εφαρμόσει όσα έχουν πει. Παράλληλα, ο Ντίνος, στην προσπάθειά του να σώσει την επιχείρησή του, παίρνει μία απόφαση που βάζει τους κοντινούς του ανθρώπους σε ανησυχία. Συγκεκριμένα, ο νεαρός έρχεται σε επαφή με τοκογλύφους και υπογράφει μία συμφωνία για ένα δάνειο.

Κανείς δεν ξέρει όμως πως πίσω από το δάνειο κρύβεται ο Αποστόλης.’Ομως η ψυχολογική κατάσταση του Πάρη, που όσο πάει και χειροτερεύει, του κόβει τη χαρά.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Η Άννα αντιμέτωπη με την αλήθεια-Πως θα αντιδράσει ο Δημήτρης

Aδιανόητο: Πόσα λεφτά θα πάρει ο Πέδρο Μαρτίνς!

Γλυκάνισος: Η Ανθή κλέβεται με τον Νικήτα-Στρατής και Ραζάν ξαναπροσπαθούν