Ο γοητευτικός αλλά και κοσμογυρισμένος Σίμος Πολύζος, ανιψιός της Όλγας Βασιλείου στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, καταφτάνει στην Ελλάδα μαζί με τους θετούς γονείς του, τον Χρήστο και την Δωροθέα με σχέδια που δεν αφορούν μόνο τη δική του ζωή αλλά και των γύρω του.

Καταφέρνει να μπει στον «Παράδεισο τον Κυριών» και ο Ντίνος θα αναγκαστεί να έρθει αντιμέτωπος με μια νέα πραγματικότητα… Οι δύο άντρες καλούνται να παραμερίσουν τις όποιες διαφορές τους -και είναι πολλές αυτές…- για το καλό του καταστήματος.

Δυστυχώς, τις περισσότερες υποχωρήσεις καλείται να τις κάνει ο Ντίνος κι αυτό δεν του αρέσει καθόλου. Κάνει όμως υπομονή, γιατί ξέρει ότι μόνος του δεν θα μπορέσει να κάνει πάλι τον «Παράδεισο» όπως ήταν. Και γνωρίζει ότι σε αυτές τις καταστάσεις δεν χωρούν εγωισμοί, γιατί μπορεί όλα να τιναχτούν στον αέρα. Και συντηρεί πολλές οικογένειες…
Παράλληλα, ο Σίμος θα δείξει από την πρώτη στιγμή γοητευμένος από την Αμαλία. Το γεγονός ότι είναι η πρώην σύζυγος του ξάδελφού του, Πάρη, δεν τον εμποδίζει να τη φλερτάρει, ενισχύοντας έτσι την αντιπάθεια του Ντίνου προς το πρόσωπό του. Όντας παντρεμένος πια με τη Μιράντα, ο Ντίνος δεν παραδέχεται μέσα του ότι ζηλεύει, αλλά προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι απλώς δεν θέλει να δει την Αμαλία να πληγώνεται ξανά, αφού πιστεύει ότι ο Σίμος είναι διπρόσωπος.

Το ζήτημα είναι, όμως, ότι η Μιράντα βλέπει το συνεχιζόμενο ενδιαφέρον του συζύγου της για την Αμαλία κι αυτό την πληγώνει.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή με τον Μιλτιάδη-Έτσι σώζει τη Βασιλική

Χαλκίδα: Λαχτάρισαν σε παραλία νομίζοντας πως είναι καρχαρίας – Το video που έγινε viral

Ο Παράδεισος των Κυριών: Τέλος ο Πάρης και η Γεωργία-Τον εγκαταλείπει και γυρίζει στο πατρικό της