Ο Άγης στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών αρχίζει να κάνει ξανά τη ζωή που έκανε χωρίς να δίνει καμία σημασία στη Γεωργία. Το κορίτσι καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά, όμως δεν θέλει ούτε καν να το σκέφτεται ότι έκανε τεράστιο λάθος που τον εμπιστεύτηκε.

Στο μεταξύ, παραδέχεται στον Χριστόφορο και τη Βικτώρια ότι μάλλον βιάστηκε με του αρραβώνες, κάνοντας τον Χριστόφορο έξαλλο. Ο πατέραs του τον διώχνει από το σπίτι, ενώ η Βικτώρια δεν σκάει καθόλου που ο Αγης Θα διώξει τελικά την πωλήτρια.

Το μεγάλο δράμα όμως είναι της Γεωργίας η οποία αρχίζει να του ζητάει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του. Τον ρωτάει αν μετάνιωσε με την ελπίδα να κάνει λάθος. Ωστόσο ο Αγης της επιβεβαιώνει τους φόβους της. Της λέει ότι βιάστηκαν λίγο και ίσως να έπρεπε να περιμένουν!

Η Γεωργία με δάκρυα στα μάτια, γιατί είναι πλέον σίγουρη ότι ο Αγης πήρε απ’ αυτή ό,τι ήθελε και τώρα την πετάει. τον ρωτάει αν θέλουν να χωρίσουν για να ακούσει την απάντηση ότι ίσως πρέπει για λίγο μέχρι να σκεφτούν τι πραγματικά… θέλουν!

Η Γεωργία φεύγει σαν τρελή, είναι πολύ ερωτευμένη αλλά και πολύ δυστυχισμένη και ντροπιασμένη απέναντι στους γονείς της. Η ίδια περιπλανιέται αριστερά και δεξιά χαμένη στους δρόμους! Η φωνή του Άγη ηχεί στα αυτιά της και χωρίς να το καταλάβει, πέφτει στις ρόδες ενός αυτοκινήτου. Η κοπέλα μεταφέρεται στο νοσοκομείο από όπου ενημερώνουν τους γονείς της. Μάρκος και Πιπίτσα την ρωτούν τι συμβαίνει αλλά εκείνη δεν απαντά και βυθίζεται σε ντροπή αφού ο Άγης της πήρε την αγνότητα…

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε απόσπασμα της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Πρωταγωνίστρια έβαλε βέρα και μάλιστα χρυσή!

Ολυμπιακός: Άγχος! Τι θα γίνει με αυτόν τον παίκτη! Θέλει να τον πουλήσει!

Άγρια Γη: Η Όλγα θέλει να διαλύσει την Ρένα;