Το δράμα της Αμαλίας στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, συνεχίζεται, καθώς η κοπέλα, λόγω της εγκυμοσύνης της, αναγκάζεται να πάρει την απόφαση να παντρευτεί τον άντρα που της κατέστρεψε τη ζωή.
Ο Ντίνος περνάει μια ακόμα δύσκολη φάση, καθώς τα οικονομικά του προβλήματα γιγαντώνονται. Δύσκολα όμως περνάει και η Αμαλία, καθώς απελπισμένη από την τροπή που έχει πάρει η ζωή της, καλείται να πάρει μια απόφαση για το αγέννητο μωρό. Θα το κρατήσει ή όχι; Σ αυτό το μεγάλο δίλημμα θέση παίρνει η Ολγα, η μητέρα του Πάρη, που προσπαθεί να της δείξει τον δρόμο που η ίδια πιστεύει ότι είναι ο σωστός.

Η Αμαλία ενώ της έχει πει για την εγκυμοσύνη, νομίζει ότι η Ολγα δεν γνωρίζει ότι ο Πάρης είναι ο πατέρας του παιδιού που περιμένει. Ωστόσο η Ολγα ξέρει τα πάντα και προσπαθεί να την κάνει να αποδεχτεί έναν γάμο με τον Πάρη. Την ίδια στιγμή η Ντέπυ λαμβάνει ένα περίεργο τηλεφώνημα από μια άγνωστη γυναίκα, η οποία δεν είναι άλλη από τη Βικτώρια, που της προσφέρει χρήματα για να μην πάει να καταθέσει κατά του Χρηστίδη, ενώ μια αναπάντεχη επίσκεψη δέχεται και ο Πάρης. Η Αμαλία, μετά από πολλή σκέψη είναι αποφασισμένη να βρει μια λύση για την κατάστασή.
Στο μεταξύ ο Άγης έρχεται σε ρήξη με τον Χριστόφορο και τη Βικτώρια για το θέμα του αρραβώνα με τη Γεωργία και βάζει τα μεγάλα μέσα για να περάσει το δικό του… Μόλις η οικογένεια Μπουραντά λέει το ναι, ο Μάρκος κεραυνοβολείται από την ανακοίνωση του Χριστόφορου, ότι τα παιδιά θα κάνουν αρραβώνα τελικά. Εκεί που πίστευε ότι έχει με το μέρος του τουλάχιστον τον Μπουραντά, βλέπει ότι πλέον είναι ο μόνος που δε θέλει αυτή την ένωση.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

«Τέλος» Ζέτα Μακρυπούλια, Μάρκος Σεφερλής και Γρηγόρης Αρναούτογλου απο τον ΑΝΤ1 – Αυτό έχει συμβεί