Όλοι αγωνιούν για την απόφαση του δικαστηρίου του Πάρη στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών. Η δίκη εξελίσσεται και ο Πάρης ζητά την καταδίκη του για όσα έχει κάνει στην Αμαλία αφού όπως παραδέχεται εκείνος φταίει για όλα μιας και της κατέστρεψε τη ζωή! Θέλει να τιμωρηθεί που την παντρεύτηκε λόγω της εγκυμοσύνης της και η Γεωργία που τα ακούει όλα αυτά, τρελαίνεται! Βγαίνει έξω και κλαίγοντας λέει ότι δε σκέφτηκε την ίδια, ούτε και το παιδί ούτε και κανέναν! Η κοπέλα, θυμωμένη και στενοχωρημένη πηγαίνει στο πατρικό της. Η Αμαλία δεν αντέχει κι αυτή και φεύγει πριν βγει η απόφαση. Ο Πάρης καταδικάζεται σε εννέα μήνες φυλάκιση με αναστολή και έτσι δεν μπαίνει φυλακή. Μετά από αυτό, ο Πάρης απελπισμέvoς προσπαθεί να βρει μια λύση. Ετσι πηγαίνει στο σπίτι του Μπουραντά και προσπαθεί να πείσει τον Χριστόφορο λέγοντάς του ότι παραδέχτηκε τα λάθη του, ζήτησε ακόμα και την καταδίκη του αλλά και εκείνος πρέπει πια να σταματήσει να πιέζει την Γεωργία τώρα που όλα έχουν αλλάξει και κυρίως εκείνος!

Τον ικετεύει αλλά δεν τα καταφέρνει. Λίγο αργότερα ο Πάρης πηγαίνει στο πατρικό της Γεωργίας για να πάρει τη γυναίκα του. Όμως εκεί βρίσκει τον Χριστόφορο, ο οποίος έχει δώσει το δικό του τελεσίγραφο στη Γεωργία. Της λέει ότι της έδωσε την τελευταία της ευκαιρία! Ή χωρίζει με τον Πάρη και μένει το παιδί στην ίδια ή αλλιώς, θα της πάρει το παιδί και την κηδεμονία θα την έχει αυτός!

Εκείνη δεν του δίνει καμία απάντηση, αλλά ο Χριστόφορος επιμένει να την πιέζει και της δίνει νέο τελεσίγραφο για το παιδί και την κηδεμονία. Ετσι η Γεωργία μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει με τη δίκη, την απογοήτευση από τη στάση του Πάρη, αλλά και τη σκληρή στάση του Μπουραντά, δέχεται να χωρίσει και ζητάει από τον Πάρη διαζύγιο, ώστε να μπορέσει να κρατήσει το παιδί της. Οσο κι αν προσπαθεί ο Πάρης να της αλλάξει γνώμη δεν τα καταφέρνει και ο χωρισμός του ζευγαριού είναι γεγονός.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

OPEN: Ζαρίφη τέλος πιο νωρίς-Η Αννίτα Πάνια ο λόγος!

F1 Verstappen Marko: Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις νέα ρεκόρ με μια αδύναμη Mercedes

Famagusta: Καταγγελία για τη σειρά-Τέλος από το MEGA;