Ο Βύρωνας στη σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, ζητά την άδεια από τη Σύρμω να κάνει και επίσημα πρόταση γάμου στη Ζαχαρούλα και εκείνη του τη δίνει. Στη συνέχεια ο νεαρός αγοράζει τις βέρες και ζητά από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί, ενώ παράλληλα αρχίζουν και οι προετοιμασίες του γάμου τους.

Την ίδια ώρα και ο Μεμάς με τη Δάφνη έχουν αποφασίσει να παντρευτούν και μάλιστα την ίδια μέρα, ώρα και στην ίδια εκκλησία με τον Βύρωνα και τη Ζαχαρούλα. Όταν η Δάφνη με τον Μεμά ανακοινώνουν την ημερομηνία που αποφάσισαν να παντρευτούν η Σύρμω επιμένει να γνωρίσει τους γονείς της κοπέλας, αλλά εκείνη δεν καταφέρνει να τους βρει στο τηλέφωνο.

Στο μεταξύ, η Ζαχαρούλα επιστρέφει σπίτι της και εκεί ο αδελφός της με τη μέλλουσα γυναίκα του της ανακοινώνουν την ημερομηνία του γάμου τους και τη ρωτάνε αν συμφωνεί. Εκείνη χαίρεται, αλλά ωστόσο Θέλει πρώτα να ρωτήσει τον Βύρωνα, ενώ τους λέει ότι έχει κάνει τάμα να παντρευτεί εκεί που παντρεύτηκε και ο Πασχάλης.

Όλοι συμφωνούν να γίνει εκεί ο γάμος, αλλά η εκκλησία έχει διαθεσιμότητα μόνο την ερχόμενη Κυριακή και έτσι ο Βύρωνας σπεύδει να βγάλει άδειες με τον Πασχάλη και τον Γιωργαρή  να είναι μαζί τους ως μάρτυρες.

Η μεγάλη μέρα του γάμου επιτέλους φτάνει και οι δύο νύφες είναι αγχωμένες προκειμέου να πάνε όλα καλά. Ζαχαρούλα και Δάφνη λάμπουν μέσα στο λευκό τους νυφικό, αλλά και οι μέλλοντες ούζυγοί τους ανυπομονούν να τις παντρευτούν.

Όταν το κορίτσια φτάνουν στην εκκλησία. τόσο ο Μεμάς με τον Βύρωνα όσο και οι παρευρισκόμενοι συγκινούνται και φυσικά χαίρονται με τις χαρές των παιδιών. Μετά το τέλος του διπλού γάμου γίνεται ένα τρικούβερτο γλέντι στο ζαχαροπλαστείο.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 5/6 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

F1 Haas: Ψάχνετε για λύτρωση μετά το Μονακό;

Κατερίνα Καινούργιου για Super Κική: Θλιβερή εικόνα