Η Γεωργία βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών. Από τη μία ο Πάρης τής ανακοινώνει ότι θα φύγει για να δουλέψει στο εξωτερικό κι από την άλλη μαθαίνει ότι ο Άγης δεν θα αναγνωρίσει το παιδί της.

Την ίδια στιγμή, ο Ντίνος καταστρώνει ένα νέο σχέδιο για να εντοπίσει τη Λιζέττα στην Αμερική και να τη φέρει πίσω στην Ελλάδα, ώστε να καταγγείλει τη Βικτώρια. Αυτός και η Μιράντα έχουν αποφασίσει πως θέλουν να γίνουν γονείς και κάνουν το επόμενο βήμα συγκεντρώνοντας τα χαρτιά που χρειάζονται για την αίτηση υιοθεσίας. Ψάχνοντας όμως στα συρτάρια του, ο Ντίνος διαπιστώνει πως κάποιος έχει πάρει το πιστοποιητικό γέννησής του και υποθέτει ότι το έκανε ο Σίμος!

Αυτός έχει ψυχρανθεί με την Αμαλία που απομακρύνθηκε από κοντά του μετά το φιλί που αντάλλαξαν, ενώ εκείνη προσπαθεί να λύσει τα θέματά της με τη Στέλλα, η οποία πάντως δεν δείχνει καμία πρόθεση να αλλάξει συμπεριφορά. Αντίθετα, αποδεικνύει για άλλη μια φορά το θράσος της όταν εξομολογείται τον έρωτά της σ’ έναν έκπληκτο Χριστόφορο. Τέλος, ο Πάρης δίνει την ατζέντα του πατέρα του στον Σωτήρη, με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να ανακαλύψει αν είναι ζωντανός ή όχι. Αυτός, με τη σειρά του, τη δίνει σ’ έναν γραφολόγο, ώστε να επιβεβαιώσει αν όντως ανήκει στον Βασιλείου και να ξεκινήσει την έρευνα…

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος ο Λάζαρος-Έτσι αυτοκτονεί!

Η McLaren θα δοκιμάσει πρώτη στον κόσμο στη F1 στο Grand Prix Ηνωμένων Πολιτειών

Σασμός: Το μοιραίο τέλος του Νικηφόρου-Η συνέχεια δεν θα είναι ειρηνική!