Η σχέση του Ντίνου και της Μιράντας στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, περνάει μεγάλη κρίση με αφορμή το χρέος που έχουν στον Βασιλείου. Μάλιστα, μια επιχειρηματική πρωτοβουλία του άντρα οδηγεί το ζευγάρι στα άκρα. Κι αυτό γιατί ο Ντίνος θέλει να κάνει μία μεγάλη παραγγελία μαγιό και η αγαπημένη του τού ξεκαθαρίζει πως δεν συμφωνεί, καθώς δεν θα φτάσουν τα χρήματα για το χρέος αλλά και για να πληρωθεί το προσωπικό. Εκείνος, όμως, δεν ακούει τη γνώμη της και προχωράει στην εκτέλεση της παραγγελίας.

Το γεγονός αυτό εξοργίζει τη Μιράντα, η οποία αισθάνεται πως ο άντρας δεν την υπολογίζει. Οι δυο τους καβγαδίζουν και από ό,τι φαίνεται κανένας δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω. Μάλιστα, η τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα δημιουργεί μεγάλη ανησυχία σε όλους τους ανθρώπους που είναι κοντά τους. Παράλληλα, η οικογένεια Γιαννόπουλου ξεκινά τη μέρα της με μία πάρα πολύ δυσάρεστη έκπληξη.’Εξω από το σπίτι κάποιος έχει γράψει στον τοίχο με σπρέι ένα σύνθημα και όλοι σοκάρονται.

Στην πορεία, μάλιστα, όλοι μαθαίνουν ότι η Πιπίτσα έδωσε κρυφά χρήματα στον Δημητράκη για να αφήσει ήσυχη τη Γεωργία. Και σαν να μη έφταναν όλα αυτά, οι συνεχόμενες πιέσεις που δέχεται ο Μάρκος απ όλο και περισσότερους πια για τη σχέση της κόρης του με τον Πάρη τον οδηγεί σε μία ακραία κίνηση με αποτέλεσμα να έρχεται σε μεγάλη ρήξη με τη Γεωργία. Συγκεκριμένα, της απαγορεύει να ξαναδεί τον Πάρη και εκείνη εναντιώνεται. Εν τω μεταξύ, ο Σωτήρης εκμυστηρεύεται στην’Ολγα ότι πιστεύει πως ο Αποστόλης είναι αθώος και έχει φορτωθεί τα εγκλήματα του Χρηστίδη.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Μαρία Κίτσου: Επιστρέφει με σειρά που θα σαρώσει

Επικές στιγμές στα σπορ που έγιναν Viral (vid)

Εύα Αντωνοπούλου: Αυτή παίρνει την θέση της στο ΣΚΑΪ