Τα λεφτά φέρνουν και μεγάλες σκοτούρες και προκαλούν μίση και ζήλεια λένε και αυτό θα βιώσουμε στη σειρά ο «Παράδεισος των κύριων» από τον ALPHA που έχει κερδίσει το δικό του κοινό όπως μαρτυρά τα νούμερα που κάνει στην τηλεθέαση.

Διαβάσατε ήδη στο «mediatime.gr» για το ποια είναι η κυρία του Χριστόφορου, αλλά και για τους λόγους που ο Χριστόφρος είναι συντετριμμένος.

Πλέον θα μάθετε και τη συνέχεια που είναι ακόμη πιο ιντριγκαδόρικη.

Συγκεκριμένα όπως θα δούμε η Λιζέτα θα παρουσιάσει τον Πασχάλη ως Παπακώστα στη Βικτώρια προκειμένου να ολοκληρώσει την υιοθεσία.

Από την άλλη η Βικτωρία γνωρίζει ποιος είναι ο Παπακώστας κι έτσι θα κάνει ό,τι μπορεί για να την καθυστερήσει. Κι αυτό ώστε να αναγκαστεί η Λιζέτα να της φέρει τον Παπακώστα κι εκείνος να πληροφορηθεί την πραγματική αλήθεια για τη μικρή Ειρήνη. Οτι δεν είναι παιδί του.

Από εκεί και πέρα ο Ντίνος μένει μαζί με τη Μιράντα και προσπαθεί να κάνει την υποτιθέμενη κόρη του να έρθει κοντά στη γυναίκα ώστε να γίνουν μια οικογένεια. Τα σχέδια της Λιζέτας όμως είναι διαφορετικά…

Ξέρει οτι ο πατέρας της είναι πολύ πλούσιος σκοπεύει να αφήσει όλη την περιουσία του στον Ντίνο, θεωρώντας πως η Λιεζέτα δεν είναι ικανή τη διαχειριστεί. Η Λιζέτα από την πλευρά της φυσικά θα κάνει ό,τι μπορεί να παραμείνουν σε γάμο και παράλληλα θα του προτείνει να φύγουν μαζί στην Αμερική.

Ο Ντίνος έχει την ευκαιρία να γίνει πλούσιος και να πάρει ξανά πίσω όλα όσα του έκλεψαν.Έτσι στην πρόταση της Λιζέτας απαντά αρνητικά και της λέει οτι δεν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά και οι εταιρείες του πατέρασς της.

Τι γίνει όμως στη συνέχεια. Θα τηρήσει αυτό που ισχυρίζεται ή τα γεγονότα θα τον οδηγήσουν στο να πει το «ναι» στη Λιζέτα και να παίξει το παιχνίδι της;

Ο παράδεισος των κύριων: Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Εκεί κρατάνε όμηρο τον Αστέρη – Έτσι τον σώζει η Αργυρώ

Παγιδευμένοι: Αυτή ερωτεύεται ο Σταύρος

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Χαμός με Δημοσθένη – Δήμητρα – Την θέλει νεκρή