Ο Παράδεισος των κυριών επιστρέφει σε λίγες ημέρες με νέα πρόσωπα να κάνουν την εμφάνισή τους και νέες κόντρες να γεννιούνται.

Ο Παράδεισος κάηκε και ο Ντίνος κάνει ότι μπορεί για να ξαναστήσει την επιχείρησή του από την αρχή. Η πρόσληψη νέου προσωπικού φαντάζει καλή ιδέα και η νεαρή, γοητευτική Στέλλα μοιάζει ιδανική για τη θέση της πωλήτριας.

Η Στέλλα είναι η κόρη της Ματούλας και του Χρηστίδη τον οποίο σκότωσε ο πατέρας της Μιράντας. Πρόκειται για ετεροθαλή αδερφή της Αμαλίας κάτι το οποίο η ίδια αγνοεί.

Η Στέλλα φτάνει στην Αθήνα από την επαρχία για να παρασταθεί στη μητέρα της αλλά και για να πιάσει δουλειά. Πράγματι θα πιάσει δουλειά στον Παράδεισο όμως οι βλέψεις της είναι πολύ μεγαλύτερες.

Πραγματικός της στόχος είναι να ανέλθει κοινωνικά και μοιάζει αδίστακτη, έτοιμη να κάνει ότι μπορεί για να το πετύχει.

Βλέποντας λοιπόν την Αμαλία η ζήλεια της για αυτήν και τη ζωή της είναι τεράστια. Στόχος της πλέον είναι να αποκτήσει όσα έχει εκείνη. Δε διστάζει μάλιστα να φτάσει στα άκρα.

Πέρα από τον πόλεμο που κάνει στην Αμαλία στη δουλειά, η Στέλλα βάζει στο στόχαστρο και τον μεγαλοεπιχειρηματία Σίμο ο οποίος έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για την Αμαλία. Η Στέλλα θα κάνει τα πάντα για να τον κερδίσει βάζοντας συνεχώς τρικλοποδιές στην αδερφή της.

Η Αμαλία από την άλλη γνωρίζει την αλήθεια ότι αυτή είναι η ετεροθαλής αδερφή της. Καλοκάγαθη, κάνει ότι μπορεί για να την πλησιάσει και να τη βοηθήσει. Σύντομα όμως θα καταλάβει πως η Στέλλα είναι γεμάτη σκοτάδι και μίσος…

Ο Παράδεισος των κυριών επιστρέφει τον Σεπτέμβρη

https://youtu.be/mJo-xzdPOhE

Όλες οι ειδήσεις

Ο παράδεισος των κυριών: Τέλος η Γεωργία – Της κάνει τη ζωή κόλαση

Σασμός: Η Βασιλική διαλέγει ανάμεσα σε Μαθιό και Νικηφόρο

Φωτιές: Ο Έβρος στο έλεός του – Μάχη με τις φλόγες για 7η μέρα – Καλύτερη η εικόνα στην Πάρνηθα