Το μυστικό της πεταλούδας συναρπάζει στα προσεχή επεισόδια με τον φόνο του Πολυβίου να βρίσκεται στο προσκήνιο και να εμπλέκει πολλούς ήρωες.

Ο Φίλιππος πάει στο τμήμα να παραλάβει τα όπλα του Χριστόφορου και εκεί ο Άλκης τον ενημερώνει για το σήμα από το κινητό του Πολυβίου που εντοπίστηκε.

Συγκεκριμένα το σήμα εντοπίστηκε κοντά στην εταιρεία του Χριστόφορου. Ο Φίλιππος σπεύδει να ενημερώσει τον Χριστόφορο ότι πιστεύει πως κάποιος προσπαθεί να τους παγιδέψει.

Στο μεταξύ ο Χριστόφορος αναγκάζει τον Δώρο να ομολογήσει τα πάντα για τον Ηλία και τον εκβιασμό του. Ο Δώρος θα αποκαλύψει και στη Λουίζα το μπλέξιμο με τον Ηλία και της ζητάει να φύγουν μακριά μαζί.

Η Σοφία λέει στον Φίλιππο πως η Ειρήνη γύρισε σπίτι. Εκείνος τότε της λέει τι έγινε με τον Δώρο και πως ο Χριστόφορος του είπε να φύγει για λίγο. Η Ειρήνη του λέει να μιλήσουν στον Στέφανο αλλά εκείνος δε θέλει να ανακατέψει την αστυνομία.

Η Έλενα μπαίνει στο σπίτι του Χριστόφορου και ψάχνει κάποιο στοιχεία για αυτόν. Παράλληλα ο Στέφανος λέει στον Χριστόφορο πως θέλουν το όπλο του Φίλιππου για εξέταση. Ο Χριστόφορος θα ισχυριστεί ότι λείπει στο εξωτερικό και έτσι τον αναγκάζουν τον ίδιο να πάει το όπλο στην αστυνομία.

Ο Στέφανος με τον Βασίλη βρίσκουν ένα όπλο και το κινητό του Πολυβίου στο σπίτι του Φίλιππου. Η εξέταση του όπλου που βρέθηκε στο σπίτι δείχνει πως η σφαίρα που σκότωσε τον Πολυβίου προήλθε από αυτό. Έτσι βγαίνει ένταλμα σύλληψης για τον Φίλιππο.

Το μυστικό της πεταλούδας κάθε μεσημέρι στο Open

Όλες οι ειδήσεις

Ο παράδεισος των κυριών: Τέλος η Γεωργία – Της κάνει τη ζωή κόλαση

Σασμός: Η Βασιλική διαλέγει ανάμεσα σε Μαθιό και Νικηφόρο

Μίλτο Τεντόγλου είσαι το μεγαλύτερο είδωλο! – Η αποθέωση στο Twitter και το Gear 5