Ο Παράδεισος των κυριών συνεχίζεται από Σεπτέμβρη με τον δεύτερο κύκλο. Εκεί όπου θα δούμε τη Γεωργία να ζει την απόλυτη δυστυχία.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου είδαμε τον Άγη να προσπαθεί να αποτρέψει με κάθε τρόπο τον γάμο της Γεωργίας με τον Πάρη και να μείνει σπίτι του. Εκείνη όμως είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του και πηγαίνει να μείνει στο σπίτι του.

Οι μήνες περνάνε και το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύεται λίγο πριν η Γεωργία γεννήσει το παιδί του Άγη. Ο Άγης γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει για τον γάμο και θα ζητήσει να πάρει εκείνος το παιδί τους.

Ο Άγης δε θέλει με τίποτα να μεγαλώσει το παιδί του κάποιος άλλος και ιδιαίτερα ο Πάρης τον οποίο θεωρεί επικίνδυνο. Σύντομα μάλιστα ξεκινάει και τους εκβιασμούς προκειμένου να πάρει το παιδί υπό την κηδεμονία του.

Ο Πάρης με τη Γεωργία θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για να κρατήσουν το κοριτσάκι που θα γεννηθεί. Σύμμαχό τους θα βρουν την Αμαλία η οποία έχοντας μεγαλώσει μακριά από τη μητέρα της προσπαθεί να πείσει τον Άγη πως αυτό δε θα είναι καλό για το παιδί του. Το ίδιο μάλιστα θα κάνει και η Πολυξένη παρότι δε συμπαθεί τον Πάρη.

Ο Παράδεισος των κυριών επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο

https://youtu.be/mJo-xzdPOhE

Όλες οι ειδήσεις

Ανατριχιάζει ο Άγιος Παΐσιος για τις φωτιές στην Ελλάδα!

Σασμός: Γρίφος με ηθοποιό της σειράς

Βουδαπέστη 2023: ΤΕΡΑΣΤΙΑ Ντρισμπιώτη, ξανά στο βάθρο! – Χάλκινη στα 35χλμ. βάδην στο Παγκόσμιο!