Η Μιράντα φεύγει από το νοσοκομείο στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών κι ο Ντίνος την αναζητά, πανικόβλητος για το τι μπορεί να της έχει συμβεί. Ψάχνει να την βρει, εκείνη όμως έχει πάρει μια απόφαση που θα αλλάξει τα πάντα… Η Αμαλία, κλαίγοντας στην αγκαλιά της, της ζητά μια χάρη που φέρνει την Μιράντα μπροστά σε ένα τρομακτικό δίλλημα.

Η Δωροθέα συλλαμβάνεται… Άραγε, πώς θα δικαιολογήσει τις πράξεις της στην αστυνομία στην κατάθεση που θα δώσει και τι θα σημαίνει αυτό για την σχέση της με τον Μάρκο; Η Αμαλία ακούει τον Χριστόφορο να ρωτά την Βικτώρια κάτι, σε σχέση με τον Άγη, που θα την κάνει να χάσει την γη κάτω από τα πόδια της. Η Μιράντα πηγαίνει και βρίσκει έναν άνθρωπο από το παρελθόν και του ζητά να την βοηθήσει…

Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός δεν είναι αρκετός για να φέρει τη χαρά στη γειτονιά του Παράδεισου. Δεν είναι μόνο ο Βλησσάρης, που τον παράτησε η γυναίκα του, αλλά και η Φωφώ που ξαναζεί τον ίδιο εφιάλτη με τον βίαιο άντρα της. Ο Ντίνος μαθαίνει από τη Νικολέτα την απόφαση της Μιράντας να μη προχωρήσει στην επέμβαση της μεταμόσχευσης. Την ίδια στιγμή η Μιράντα απελπισμένη έχει βρει καταφύγιο στο σπίτι της Μάγιας. Εκεί ο Φώτης της συμπαραστέκεται και της ανοίγει την αγκαλιά του, όπως παλιά. Η Βικτώρια φοβάται τον απρόβλεπτο χαρακτήρα του Αποστόλη και ζητά από τον Χρήστο να συμβιβαστεί μαζί του στο θέμα της περιουσίας της Όλγας. Το ίδιο και η Δωροθέα προσπαθεί να κάνει σύμμαχο της τον Αποστόλη για να βάλει στο χέρι την περιουσία της αδελφής της. Οι μάσκες έπεσαν και οι εκβιασμοί είναι ωμοί.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Οι Πανθέοι: Τέλος τα παραμύθια για τον Δημήτρη-Η Μερόπη τον βλέπει ολοζώντανο!

Αυτό είναι marketing: Πασίγνωστη ομάδα πουλάει τα δικά της προφυλακτικά

Έρωτας Φυγάς: Θρίλερ για την Μαργέτα-Βόμβα στο Κιάρι!