Ανάμεσα σε δύο γυναίκες, ο Ντίνος στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, γνωρίζοντας πολλά από τα μυστικά τους, αρχίζει σιγά σιγά να ψηλαφεί την αλήθεια και το σοκαριστικό μυστικό που τις ενώνει, αν και ακόμα δεν μπορεί καν να το διανοηθεί.

Την ίδια στιγμή, Αμαλία και Μιράντα φαίνεται να κάνουν ανακωχή και να έρχονται πιο κοντά η μία στην άλλη, ενώ το χάσμα που τις χωρίζει μοιάζει να γεφυρώνεται σιγά σιγά. Καμία όμως δεν υποψιάζεται την αλήθεια! Στο μεταξύ, η γυναίκα του Σωτήρη επισκέπτεται την Αποστόλη με μια παράκληση: να αποσύρει τη μήνυση που του έχει κάνει, γιατί, αν απολυθεί από την αστυνομία εξαιτίας της, η οικογένειά του θα αντιμετωπίσει την οικονομική ανέχεια. Ο Αποστόλης όμως της φέρεται με μεγάλη αγένεια και τη διώχνει.

Παράλληλα, ο Χρηστίδης, προκειμένου να πιέσει όσο μπορεί τις καταστάσεις προς όφελός του, έχει πάει στην Πάτρα και κάνει κάτι αδιανόητο: εισβάλλει στο σπίτι των γονιών της Μιράντας και τους κρατά ομήρους!
Ο Ντίνος θέλοντας να βοηθήσει την Αμαλία να βρει τη μητέρα της, επισκέπτεται για ακόμα μια φορά τη Βικτόρια, ώστε να την πιέσει να του την αποκαλύψει. Εκεί-νη όμως καταφεύγει και πάλι σε ψέματα. Δεν διστάζει μάλιστα να του παρουσιάσει μια άλλη γυναίκα ως μητέρα της— μια γυναίκα που επίσης ψάχνει την κόρη της…

Ο Ντίνος εξακολουθεί να μη βλέπει την αλήθεια, αν και βρίσκεται μπροστά του! Η Μιράντα, στο μεταξύ, έπειτα από ένα περίεργο τηλεφώνημα με τη μητέρα της, αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι κακό συμβαίνει στους γονείς της.
Καθώς η Γιαννούλα και ο Δονάτος παραμένουν όμηροι του Χρηστiδη, η Μιράντα ετοιμάζεται να φύγει για την Πάτρα μαζί με τον Ντίνο, ενώ η Πιπίτσα πιέζει τον Μάρκο να βρει χρήματα για τον γάμο της Γεωργίας…

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αποκάλυψη για τον ανώνυμο δότη-Ποιος δεν θα χαρεί;

Οριστικό για Βαλμπουενά…

Σασμός: Η Καλλιόπη κρυφακούει τον παπά με την Μαρίνα-Αυτό ετοιμάζει ο Νικολής!