Η πρόταση γάμου που κάνει ο Άγης στην Πολυξένη στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, πέφτει στο κενό, καθώς η κοπέλα του λέει ότι δεν είναι έτοιμη να παντρευτεί. Εκείνος, όμως, πληγώνεται πολύ από την άρνησή της και, ταραγμένος, ζητά παρηγοριά στην αδελφή του, η οποία του θυμίζει ότι έχει μια πολύ σημαντική υποχρέωση απέναντι στη Γεωργία και στο αγέννητο παιδί τους.

Τα λόγια της, στην κατάσταση που είναι, τον επηρεάζουν βαθιά και έτσι αποφασίζει να κάνει το σωστό και να αποκαταστήσει τη γυναίκα που άφησε έγκυο. Πηγαίνει λοιπόν στη Γεωργία, της λέει ότι θέλει να την παντρευτεί και εκείνη εκπλήσσεται μεν, αλλά παράλληλα βλέπει τη λύση στο αδιέξοδο που αντιμετώπιζε όλον αυτό τον καιρό. Σκέφτεται πολύ σοβαρά να του πει το «ναι», αλλά τότε ο Άγης της ξεκαθαρίζει ότι, για να προχωρήσουν με το γάμο, θα πρέπει να κόψει κάθε σχέση και επαφή με τον Πάρη.

Ξέρει πόσο κοντά έχουν έρθει οι δυο τους όπως γνωρίζει επίσης τι έκανε ο Βασιλείου στην αδελφή του, γι’ αυτό και δεν τον θέλει στη ζωή τους. ‘Ομως, η Γεωργία δεν είναι ούτε έτοιμη ούτε διατεθειμένη να του δώσει μια τέτοια υπόσχεση. Αντίθετα, του λέει πως ο Πάρης είναι ο άνθρωπος που τη βοήθησε περισσότερο από όλους το τελευταίο διάστημα και ο μόνος τον οποίο εμπιστεύεται και νιώθει κοντά της. Όμως δεν τον πείθει. Ο Άγης είναι κατηγορηματικός και εκείνη του απαντά πως δεν μπορεί να τον παντρευτεί γιατί δεν θέλει να χάσει έναν τόσο καλό φίλο από τη ζωή της. ‘Ενα φίλο που πολύ σύντομα θα βρεθεί και ο ίδιος σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς φαίνεται πως η επένδυση την οποία έκανε με τον Μεμά θα του κοστίσει όλη του την περιουσία.

Ο Μεμάς μαθαίνει από έναν παλιό του συνάδελφο ότι ο εργολάβος στον οποίο έδωσαν τα χρήματα για τις οικοδομές είναι απατεώνας και αρχίζει να ανησυχεί. Πολύ γρήγορα οι φόβοι του επιβεβαιώνονται όταν μαθαίνει ότι ο άνθρωπος αυτός πήρε τα λεφτά και έκανε φτερά, πράγμα που σημαίνει ότι πλέον ο Πάρης είναι απένταρος! Στο μεταξύ, η Όλγα, καθώς δεν μπορεί να βγάλει άκρη με τον Αποστόλη, τηλεφωνεί στην αδελφή της, που βρίσκεται στην Αυστρία, και ζητά τη βοήθειά της προκειμένου να μάθει πού ακριβώς έχει μεταβιβάσει ο άντρας της την περιουσία της. Η Δωροθέα της λέει ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με όλα αυτά, όμως η Όλγα δεν την πιστεύει και αποφασίζει να ψάξει και την ίδια, προκειμένου να διαπιστώσει αν είναι μπλεγμένη την υπεξαίρεση των ακινήτων της.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Η χαμένη σεζόν γέννησε… αμφιβολίες για την επόμενη!

Viral: Χαμός σε συναυλία των Coldplay για τον Λιονέλ Μέσι – Ξεσηκώθηκε όλο το στάδιο (vid)

Αυτή η νύχτα μένει: Η Βρεττώ βάφει τα χέρια της με το αίμα της Μαρίνας