Ο Ντίνος με τη Μιράντα στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, βλέποντας την απόλυτη καταστροφή λυγίζουν, μαζί τους όμως λυγίζουν και οι εργαζόμενοι που βλέπουν τα όνειρά τους και το μέλλον τους να γίνονται στάχτη.

Ο Ντίνος και η Μιράντα από τη χαρά του γάμου, πέφτουν στη δίνη της κατάθλιψης και της εγκατάλειψης.

Σύμφωνα με το περιοδικόTiVi σίριαλ, μετά το πρώτο σοκ από την καταστροφή αλλά και τα θύματα αυτής όλοι προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να δουν τι μπορούν να κάνουν την επόμενη μέρα. Παράλληλα γίνεται έρευνα για τον τρόπο που έπιασε φωτιά και φυσικά δεν θα αργήσουν να βγάλουν το πόρισμα, που δεν είναι άλλο από «εμπρησμός».

Το μεγάλο θέμα που μπαίνει είναι τι μπορεί να γίνει για να μη μείνουν χωρίς δουλειά οι τόσοι εργαζόμενοι στον «Παράδεισο». Κι αυτός ο τρόπος είναι μόνο ένας: Να ξαναφτιαχτεί από την αρχή. Μετά την κατάρρευση του Ντίνου, η Μιράντα που είναι πάντα στο πλευρό του, τον κινητοποιεί λέγοντάς του ότι πρέπει να συνέλθει, να σηκώσει το κεφάλι και να δουν τι θα κάνουν με το μαγαζί. Το ίδιο του λέει και ο Μάρκος, και μάλιστα του τονίζει ότι δεν πρέπει να αφήσει όλους, αυτούς τους ανθρώπους, τους υπαλλήλους, του που τον στήριξαν σε όλα τα δύσκολα, χωρίς δουλειά, στον δρόμο. Ο Ντίνος αποφασίζει να συνεχίσει να παλεύει και με τα χρήματα της αποζημίωσης, ξαναστήνει τον «Παράδεισο» από την αρχή.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Γυρίσματα και νέοι ρόλοι-Όλες οι αλλαγές για την καινούρια σεζόν

Σάμιουελ Τζάκσον: Viral η αντίδρασή του όταν έχασε το βραβείο στα «Tony»

Η Γη της Ελιάς: Ποιος θέλει να βγάλει από τη μέση την Μαρίνα και τον Μάνο;