Η Ειρήνη, η μητέρα του Ντίνου, στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, πηγαίνει  στην τράπεζα για να μάθει τι ακριβώς χρωστάει ο γιος της και πληρώνει όλο το ποσό των τόκων και των προσαυξήσεων. Στο μεταξύ ο Πάρης έχει παραχωρήσει τον «Παράδεισο» στην Αμαλία, η οποία κάνει πρόταση να αναλάβει ο Ντίνος τη γενική διεύθυνση καθώς έχει όλα τα προσόντα να διευθύνει το κατάστημα, ενώ η Μιράντα διατηρεί τις επιφυλάξεις της. Θεωρεί ότι δεν είναι καλή ιδέα και του το τονίζει για να μην δεχτεί.

Στο μεταξύ ο Αποστόλης έρχεται σε σύγκρουση με την Όλγα για ακόμα μια φορά για το θέμα του Παραδείσου και συναντάει εμπόδια στο σχέδιό του που δεν τα είχε υπολογίσει.

Η Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Ντίνο να δεχτεί τη δουλειά που του πρόσφερε η Αμαλία και μαθαίνει τυχαία μια καινούρια πληροφορία που την εξοργίζει, ότι ο Αποστόλης έχει σχέση με το βρεφοκομείο.

Η Αμαλία καλεί στο γραφείο της τη Μιράντα και της ζητάει εξηγήσεις. Τη ρωτάει αν γνωρίζει γιατί δε δέχτηκε την πρότασή της ο Ντίνος και τι ακριβώς έκανε για να τον εμποδίσει!

Τελικά ο Ντίνος πείθεται από τη μητέρα του να γυρίσει στον Παράδεισο, αλλά ο Πάρης θέλοντας να του βάλει εμπόδια, του λέει ότι τα χρήματα που ζητάει είναι πολλά και δε νομίζει ότι μπορούν να του τα δώσουν.

Στο τέλος πείθεται και του τα δίνει, μόλις όμως ο Ντίνος μαθαίνει ότι η μητέρα του πλήρωσε τα χρέη του, θυμώνει. Τη ρωτάει γιατί το έκανε αυτό και ότι δεν είχε καμία δουλειά να μπλεχτεί στα δικά του χρέη!

Ωστόσο η μάνα του επιμένει. Θεωρεί ότι έκανε καλά και ότι σκοπεύει να πουλήσε και το σπίτι στη Θεσσαλονίκη και θα αγοράσουν πίσω τον Παράδεισο.

Επιπλέον ζητάει από τον Αποστόλη να βρει τρόπο να «αγοράσουν» το μαγαζί.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA