Η Μιράντα δέχεται απειλές στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, πως αν δεν δώσει τριάντα χιλιάδες δραχμές, ο Ντίνος θα μάθει κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν της… Εκείνη απελπισμένη προσπαθεί να βρει μια λύση και να μαζέψει τα χρήματα χωρίς να μάθει τίποτα ο Ντίνος. Θα τα καταφέρει…; Πώς θα αντιδράσει ο Ντίνος αν καταλάβει τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη του;

Ο Χριστόφορος αποκαλύπτει στα παιδιά του τον λόγο που εξαφανίστηκε. Ο Άγης ζητάει από την Αμαλία να μιλήσει στην Γεωργία και να της πει όλη την αλήθεια για το τι έχει συμβεί με τον Πάρη... Θα καταφέρει όμως να την πείσει; Φτάνει η μέρα των εγκαινίων κι ο Παράδεισος γεμίζει κόσμο. Η Πιπίτσα μαθαίνει πως η Γεωργία ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Πάρη και κάνει τα πάντα για να τους σταματήσει.

Η μεγάλη μέρα των εγκαινίων είναι γεγονός και ο Παράδεισος ξαναζεί τα μεγαλεία του καθώς πλήθος κόσμου συνωστίζεται μέσα και έξω από το κατάστημα. Πίσω όμως από τα χαμόγελα και την καλή διάθεση των ανθρώπων του, κρύβεται αγωνία, μυστήριο και πόνος.

Η Μιράντα θα ενδώσει στον εκβιασμό του Φώτη, αλλά θα καταφέρει να κρύψει την αγωνία της από τον Ντίνο και τον Σίμο, που δεν παίρνουν τα μάτια τους από πάνω της; Η Γεωργία και ο Πάρης με κουμπάρο τον Στέφανο φεύγουν με σκοπό να παντρευτούν παρά την αντίθετη γνώμη όλων για τη χρονική στιγμή. Η Πιπίτσα ενημερώνει τον Άγη για την εξέλιξη ελπίζοντας ότι θα προλάβει να τους σταματήσει. Η αποφασιστικότητα της Δωροθέας, να μπει εμπόδιο στα σχέδια Χρήστου ανησυχεί την Βικτώρια. Μήπως τελικά τα ένοχα μυστικά της έρθουν στο φως από τους φίλους και όχι τους εχθρούς της; Δυο μυστικοί αστυνομικοί ενημερώνουν τον Σωτήρη πως στην επίσκεψη τους στο Μπραζίλ είδαν έναν άνδρα, που είναι φτυστός ο μακαρίτης Αποστόλης Βασιλείου. Παράλληλα μεγάλη ανησυχία θα προκαλέσει η εξαφάνιση του Πάρη.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αγωνία για τη Φιλιω-Γιατί προβληματίζονται η Αθηνά και η Μαργαρίτα;

Viral: Το απίστευτο γκολ που θύμισε Μέσι! – Έκανε σόλο ξεκινώντας πίσω από το κέντρο!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Σε κατάσταση σοκ η Μιράντα-Θα χάσει πάλι τον Ντίνο;