Στην εκκλησία που θα γινόταν ο γάμος της Γεωργίας στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, οι συγγενείς και οι καλεσμένοι έχουν μείνει μουδιασμένοι μετά την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα, καθώς η Γεωργία παθαίνει πανικό 10 μέτρα πριν την είσοδό της στην εκκλησία και αρχίζει να τρέχει σαν τρελή. Η κοπέλα πηγαίνει όπως είναι με τα νυφικά στο σπίτι του Πάρη κι εκείνος της λέει ότι έκανε το σωστό, ενώ την αφήνει με την Όλγα στο σπίτι και πάει να ειδοποιήσει τους γονείς της που την περιμένουν ακόμα στην εκκλησία.
Ο Πάρης φτάνει και τους λέει να μην ανησυχούν αλλά η Γεωργία δεν πρόκειται να προχωρήσει σε αυτό το γάμο.

Στο μεταξύ, προσπαθώντας να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για εκείνη, βρίσκεται για ακόμη μια φορά σε δυσμενή θέση εξαιτίας του παρελθόντος του, αφού πιστεύουν ότι μπορεί να συμπεριφερθεί στη Γεωργία όπως και στην Αμαλία… Την ίδια στιγμή ο Δημητράκης καταφέρνει να βρει τη Γεωργία και την πιέζει για να γίνει ο γάμος και την απειλεί ότι θα την κάνει βούκινο αν δεν υποχωρήσει. Φτάνει μάλιστα στο σημείο να πει ότι θα φτάσει σε όλους το νέο της εγκυμοσύνης της αλλά εκείνη του λέει πως ό,τι κι αν κάνει, δεν θα τον παντρευτεί!

Ωστόσο ο Δημητράκης υλοποιεί τις απειλές του και κάνει ρεζίλι τη Γεωργία, την οποία όλοι στην γειτονιά αντιμετωπίζουν χλευαστικά και απαξιωτικά. Η Γεωργία σε πολύ δύσκολη θέση, προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση όσο καλύτερα γίνεται για εκείνη και το μωρό της. Ολοι στέκονται στο πλευρό της και πιο πολύ ο πατέρας της.

Έτσι η Γεωργία αντιμετωπίζει με σχετική ψυχραιμία τον κόσμο γύρω της, που της συμπεριφέρεται με πολύ άσχημο τρόπο. Από την άλλη όμως, η περίεργη στάση της Μιράντας, της Αμαλίας και ιδιαιτέρως του Μεμά απέναντι στον Πάρη την παραξενεύει και του ζητάει εξηγήσεις, φέρνοντας τον Πάρη σε πολύ δύσκολη θέση. Της εξομολογείται ότι έχει κάνει κάτι πολύ κακό στην Αμαλία αλλά δεν μπορεί να της πει τι είναι αυτό!

Την ίδια στιγμή το κλίμα στο σπίτι του Μάρκου είναι πολύ βαρύ, καθώς η Πιπίτσα δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση, ενώ η επίσκεψη του Δημητράκη κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Τους λέει ότι το προικοσύμφωνο ισχύει και πρέπει να πάρει το σπίτι στα Καμίνια!

Η Πιπίτσα τα χάνει και του κάνει αντιπρόταση λέγοντας ότι θα του δώσει χρήματα! Στο μεταξύ η Γεωργία ακούει τη συμβουλή του Πάρη και ζητάει από τον Αγη για ακόμα μια φορά να αναγνωρίσει το παιδί. Ο Άγης αρχίζει να το σκέφτεται σοβαρά, αλλά και η Πολυξένη με την Αμαλία του λένε ότι πρέπει να το κάνει, ότι έχει υποχρέωση να το κάνει, ενώ και εκείνος δείχνει να έχει αλλάξει. Ετσι παίρνει τη σημαντική απόφαση να αναγνωρίσει το παιδί του με τη Γεωργία.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Χαμός με την αποκάλυψη-Η Ευγενία μαθαίνει ότι το παιδί είναι του Μάρκου και όχι του Ιάσονα

Σε άλλη οικονομική βάση ο Ολυμπιακός

Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας-Θα προλάβει;