Η επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Ο παράδεισος των κυριών», έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τα βλέμματα του τηλεοπτικού κοινού, με τη συνέχεια να αναμένεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Η Ερμίνα Γεράρδη επέστρεψε ύστερα από πολλά χρόνια στην τηλεόραση, ξεχωρίζοντας όχι μόνο για τον επαγγελματισμό και το ταλέντο της, αλλά και για την ευγένεια και τη θετική της διάθεση.

Η τηλεοπτική Ειρήνη λοιπόν, παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Tv24, δίνοντας το δικό της spoiler.

-Θα συνασπιστεί η Ειρήνη με την Όλγα;

-Δεν μπορεί να τη βοηθήσει παρα λέγοντάς της μόνο την αλήθεια για να της αποκαλύψει ότι όλα αυτά τα χρόνια ζούσε σε ένα τεράστιο ψέμα και να γνωρίζει ποιον άνθρωπο έχει διπλά της για να πάρει τις αποφάσεις της.

Δεν μπορεί να την αφήσει να ζει σε μια ψευδαίσθηση, για να αντιμετωπίσει τη ζωή με τόλμη. Και η Όλγα είχε ερωτευτεί τον Αποστόλη, ο οποίος απ’ ότι φαίνεται διαθέτει γοητεία.

-Τώρα κατηγορείται για τον φόνο του ίδιου του του γιου, του Αριστείδη, αφού τον παγιδεύει η Βικτώρια μέσω του Χρηστίδη. Θα το μάθει αυτό η Ειρήνη;

-Μέχρι στιγμής στα επεισόδια που έχω δεν φαίνεται η αντίδρασή της, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν τον εμπιστεύεται και πως τον έχει ικανό για όλα.

Έχει πολλά μέτωπα ανοιχτά η Ειρήνη. Θέλει να τιμωρήσει και τη Βικτώρια, την οποία θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο του γιου της, αλλά και να βοηθήσει τον άλλο της γιο τον Ντίνο και να του κλείεσιε την πληγή από το παλιό αγκάθι με την Αμαλία.

Επιθυμεί ο γιος της να ευτυχήσει γιατί εκείνη δεν ευτύχησε στην αρχή της ζωής της και πέρασε ένα δύσκολο προσωπικό δρόμο μέχρι να κάνει οικογένεια. Επιπλέον θέλει να τον δει παντρεμένο με τη Μιράντα

-Η σχέση του Ντίνου και της Μιράντας περνάει μια μεγάλη κρίση με αφορμή το χρέος που έχουν στον Βασιλείου. Θα μπορέσουν να ξεπεραστούν οι διαφορές του και ποια στάση θα κρατήσει η Ειρήνη;

-Η Ειρήνη θα κρατήσει μια διακριτική στάση. Πάντα θα του τονίζει ότι ο προσωπικός του δρόμος είναι η Μιράντα, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι εντάσεις θα είναι μεγάλες. Έρχεται μια αποκατάσταση πραγμάτων, αλλά δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει.

Οι ισορροπίες είναι ρευστές. Όμως αγαπιούνται πολύ κι έχουν μια παθιασμένη και έντονη σχέση.

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης χάνει τα λεφτά που έδωσε στην Εύα-Έξαλλος με την Ασπασία

MasterChef highlights 20/5: Αυτή αναδείχθηκε «Miss Γκούρα» – Έκλεψε την παράσταση ο Κουτσόπουλος junior! (vids)

Survivor All Star: Ανατροπή με γνωστό χωρισμένο ζευγάρι-Οι μπηχτές για επανασύνδεση και το άδειο σπίτι