Η Σοφία, καταφέρνει να βρει το θάρρος και να αποκαλύψει στον Ανδρέα πως είχαν δεσμό στη σειρά Ο Γιατρός. Παρόλο που εκείνος δεν έχει καμία ανάμνηση από την κοινή τους ζωή, γεγονός που την πληγώνει, της ζητάει να μάθει περισσότερα πράγματα τόσο για το πώς ήταν ο ίδιος προτού χάσει τη μνήμη του αλλά και πώς ήταν η σχέση τους.

Αυτή η κουβέντα καταρρακώνει συναισθηματικά τη γιατρό, η οποία συνειδητοποιεί πως δύσκολα θα γίνει ξανά ζευγάρι με τον Ανδρέα. Οι μέρες περνούν και, σύμφωνα με το MyTV εκείνος την πλησιάζει ζητώντας της να του πει πράγματα από το παρελθόν και τη σχέση τους, ενώ προσπαθεί να συνηθίσει στην ιδέα τού πώς ήταν οι δυο τους πριν από εκείνη τη μοιραία ημέρα που του άλλαξε τη ζωή.

‘Ομως συμβαίνει ένα απρόσμενο και σοβαρό γεγονός, συγκεκριμένα ο εκτροχιασμός ενός συρμού του ηλεκτρικού, με αποτέλεσμα και οι δύο να στρέφουν την προσοχή τους στους ανθρώπους που καταφθάνουν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο. ‘Ολο το προσωπικό αναλαμβάνει τους τραυματίες δίνοντας μεγάλο αγώνα. Αυτές οι ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και όλοι οι γιατροί καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια.‘Οταν τελειώνει η βάρδια τους, η Σοφία και ο Ανδρέας πηγαίνουν μαζί μια βόλτα για να αποφορτιστούν. Τότε το πρώην ζευγάρι έρχεται κοντά και συζητά πιο αναλυτικά για τη σχέση τους, γεγονός που επηρεάζει πολύ τη Σοφία, η οποία τρέφει ακόμα συναισθήματα για τον Ανδρέα.

 

Ο Γιατρός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Νέο σοκ-Η Ιουλία έγκυος από τον Στάθη!

Viral: Αεροπλάνο στα Κανάρια νησιά είχε την πιο τρομακτική προσγείωση! (vid)

Έρωτας Φυγάς: Το τέλος του Στέφανου πλησιάζει-Απόπειρα δολοφονίας εναντίον του!