Ο Ανδρέας φαίνεται προβληματισμένος που ξεχνάει όλο και περισσότερα πράγματα στη σειρά Ο Γιατρός, ακόμα και δεκαπέντε χρόνια πριν, και αποφασίζει να σταματήσει τα φάρμακα. Λέει στον Απόστολο πως δεν τον βοηθά καμία αγωγή, γι’ αυτό θα σταματήσει να παίρνει φάρμακα. Εκείνος προσπαθεί να τον αποτρέψει λέγοντάς του να δώσει λίγο χρόνο γιατί ήταν σοβαρό αυτό που του συνέβη.

Την ίδια στιγμή, στο νοσοκομείο φτάνει η αδελφή του Μιχάλη, η Στέλλα, την ύπαρξη της οποία κρατούσε μυστική απ’ όλους. Με την αδελφή του είναι δίδυμα, αλλά αυτή έχει σύνδρομο Down, κάνοντας τον Μιχάλη να της φέρεται σαν να είναι μικρό παιδί. Οταν ο Ανδρέας, στην προσπάθειά του να μάθει το μυστικό που κρύβει η Στέλλα, της προκαλεί λιποθυμικό επεισόδιο, ο Μιχάλης βγαίνει εκτός εαυτού και το λέει στον Μάρκο, που έχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Ανδρέα από το νοσοκομείο. Του λέει ότι είναι καλύτερο για όλους να μείνει μακριά μιας και μόνο προβλήματα δημιουργεί!

Ο Δημήτρης δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του στη Δανάη και ο Ανδρέας αποφασίζει να τον βοηθήσει σκαρώνοντας μία «τυχαία» συνάντηση των δύο τους στο μπαράκι που συχνάζουν συνήθως μετά το νοσοκομείο ζητώντας και τη βοήθεια της Σοφίας.

Ο Λεωνίδας με την Εύα αναλαμβάνουν έναν ασθενή με άνοια και στην Εύα ξυπνάνε μνήμες από τη μητέρα της η οποία πάσχει από άνοια…

 

Ο Γιατρός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Θύμα απαγωγής ο Πέτρος-Αυτός εκβιάζει τον Άγγελο!

Μίκαελ Σουμάχερ: Ο δικηγόρος του αποκαλύπτει γιατί δεν ενημερώνουν για την κατάσταση του θρύλου της F1

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος χαροπαλεύει-Πίνει το δηλητήριο που έριξε η Μεταξία για τη Θεοφανώ!