Ο Λεωνίδας ξεκαθαρίζει στην Εύα ότι θα μείνει στο νοσοκομείο στη σειρά Ο Γιατρός. Η Άννα περνά δύσκολες ώρες εξαιτίας της ασθένειάς της, ενώ έχει και την Κέλλυ να την πιέζει να της πει τι είπε με τον Φώτη λίγο πριν από τον θάνατό του. Ο Μιχάλης αποκαλύπτει την αλήθεια και καθαρίζει το όνομα του Ανδρέα για την υπόθεση του φαρμάκου.

Με την έρευνα για τον Ανδρέα να βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, ο ίδιος δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτε άλλο παρά την Άννα, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με μια περίεργη ασθένεια.

Την ίδια στιγμή, η Κέλλυ προσπαθεί να την πείσει να τους μιλήσει για τη συνάντησή της με τον Φώτη μερικές ώρες πριν εκείνος πεθάνει, αλλά η ‘Αννα επιμένει να μη θέλει να το αποκαλύψει, από φόβο να μην μπλέξει τον Ανδρέα.

Στο μεταξύ, η Δανάη, μετά τη συνεργασία της με τη μητέρα της στο χειρουργείο της Κατερίνας, αποφασίζει σύμφωνα με το Τηλέραμα να κάνει ε ξανά αίτηση για τον τομέα της  χειρουργικής, πράγμα που αλλάζει κάπως τις ισορροπίες στη σχέση της με τον Δημήτρη.
Ο Λεωνίδας διαβεβαιώνει την Εύα ότι δεν θα φύγει από το νοσοκομείο τώρα που τελειώνει η ειδικότητά του, αλλά αυτή διατηρεί κάποιες επιφυλάξεις, καθώς βλέπει κάπως περίεργη τη συμπεριφορά του. Παράλληλα, ο Μιχάλης, μη θέλοντας να αφήσει τον Ανδρέα να πάρει το φταίξιμο για την αλλαγή των αποτελεσμάτων του Satonal, αποκαλύπτει την αλήθεια στους πάντες, ρισκάροντας να χάσει τη δουλειά του.

 

Ο Γιατρός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ήρθε το τέλος του Πάρη-Συλλαμβάνεται για βιασμό!

Ο Robert Kubica απέριψε προσφορές με πολλά χρήματα της Formula E γιατί θα ήταν σαν να έκανε σεξ με φουσκωτή κούκλα

Η Γη της Ελιάς: Το τέλος των ζευγαριών για τη φετινή σεζόν-Όλα όσα θα συμβούν!