Ο Ανδρέας δείχνει στον Μάρκο την έρευνα που είχε κάνει για το Satonal στη σειρά Ο Γιατρός, και του ζητάει να βγει όλη η αλήθεια στο φως, ότι δηλαδή ο ίδιος μάλλον έκανε λάθος για το ποσοστό θνησιμότητας του φαρμάκου, και να ενημερώσουν άμεσα τη φαρμακευτική εταιρία.

Ο Μάρκος τού ζητάει λίγο χρόνο για να διπλοτσεκάρει τα στοιχεία και μαζί με την Ειρήνη προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να απομακρύνουν τον Ανδρέα από το νοσοκομείο μια και καλή!

Την ίδια στιγμή, η Κατερίνα φτάνει στο νοσοκομείο έπειτα από overdose, αλλά στην πραγματικότητα το έπαθε επειδή μετέφερε ναρκωτικά, μια και δεν μπορούσε να βρει άλλον τρόπο να μαζέψει τα χρήματα που χρειαζόταν, και από λάθος πέρασαν στον οργανισμό της,.
Ο Μιχάλης ζητάει τη βοήθεια του Ανδρέα, πράγμα που θα τους οδηγήσει σε μια ανακάλυψη που εξηγεί όλη τη συμπεριφορά της Κατερίνας αυτά τα χρόνια.

Στο μεταξύ, ο Λεωνίδας αρχίζει να δέχεται όλο και περισσότερες πιέσεις από τους δικούς του να φύγει από το νοσοκομείο και να γυρίσει στο χωριό του για να βοηθήσει τους συχωριανούς του. Η σχέση του όμως με την Εύα και η νέα του ζωή είναι κάτι που πλέον δεν μπορεί να αποχωριστεί εύκολα.

 

Ο Γιατρός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη εκβιάζει τον Δημοσθένη-Θέλει να βάλει τέλος στην εγκυμοσύνη της Ξένιας

Τα αφεντικά της Mercedes και Ferrari λογοδότησαν στην FIA για τις ντροπιαστικές αντιδράσεις τους

Ο Παράδεισος των Κυριών: Τέλος ο Σίμος-Τον διώχνει ο Ντίνος-Σύννεφα στη σχέση με την Μιράντα