Ο ΣΚΑΪ θα προβάλλει για αυτό το καλοκαίρι μια νέα τουρκική σειρά με τίτλο «Ο Άπιστος» με πρωταγωνίστρια την Τζανσού Ντερέ που γνωρίσαμε στις σειρές «Ezel», «Sila» και «Anne».

Η καθημερινή δραματική σειρά έκανε πρεμιέρα χτες Δευτέρα 11 Ιουλίου και θα προβάλλεται καθημερινά στην prime time ζώνη, δηλαδή στις 21.00.
Διαβάστε τι πρόκειται να γίνει στο αυριανό επεισόδιο. Η Ασιγιά αντιμετωπίζει ευθέως τον Βολκάν και του ζητά να πει την αλήθεια για όσα της κρύβει εδώ και τόσο καιρό. Είναι διατεθειμένη να τον συγχωρέσει αν επιλέξει αυτή και μόνο αυτή, όμως ο Βολκάν συνεχίζει να αρνείται τα πάντα και να επιμένει πως είναι αθώος. Στο μεταξύ την ίδια ώρα η ερωμένη του Βολκάν του ζητά πολύ περισσότερα απ’ όσα μπορεί να δώσει και η πιο εύκολη λύση θα ήταν να αποχωρήσει και να επιστρέψει στην οικογένειά του. Γιατί όμως η καρδιά του δεν τον αφήνει να πάρει μια απόφαση;

Τελικά η Ασιγιά αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της. Βλέποντας όμως πως ο Βολκάν δεν μπορεί να κρατηθεί μακριά από την ερωμένη του, νιώθει πως η προδοσία του είναι πολύ μεγάλη για να την ξεχάσει έτσι εύκολα. Έτσι, επισκέπτεται δικηγόρο διαζυγίων για να οργανώσει μαζί του τα επόμενα βήματά της. Εν τω μεταξύ, μετά από μια τυχαία συνάντηση με την ερωμένη του άντρα της, η Ασιγιά συνειδητοποιεί ότι η κατάσταση είναι ακόμα πιο σοβαρή απ’ ό,τι νόμιζε!

Ο Άπιστος: Δείτε το trailer