«Η Κλινική» έρχεται στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και φέρνει σε πρώτο πλάνο ό,τι μπορεί να συμβεί μέσα σε μία  κλινική. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και κάθε επεισόδιο αφηγείται τρία διαφορετικά περιστατικά, τα οποία είναι βασισμένα σε πραγματικά γεγονότα. Πρόκειται για μία scripted reality σειρά, η οποία, μέσα από τα μάτια γιατρών και νοσηλευτών, εστιάζει
στο συναίσθημα και το δράμα, χωρίς, όμως, να λείπει το χιούμορ και οι στιγμές χαράς.

Ο Αργύρης ο οποίος είναι 60 ετών πηγαίνει στο νοσοκομείο με πονοκεφάλους. Ο γιατρός του κάνει γνωστό ότι δεν είναι μυϊκός ο πόνος. Έτσι, ο Αργύρης αποφασίζει να το αφήσει να περάσει μόνο του. Όταν θα επιστρέψει, η κατάστασή του είναι πιο σοβαρή, έχει χάσει τις αισθήσεις του και νοσηλεύεται επειγόντως.

Η Κλινική: Κρίσεις πανικού για την Χρυσάνθη

Τον συνοδεύει η  55χρονη κοπέλα του, η Ελευθερία(55) . Στο νοσοκομείο φτάνει και ο γιος του, Μάρκος, που είχε να μιλήσει στον πατέρα του εδώ και δύο χρόνια γιατί τον θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο της μάνας του. Ο Στέφανος(20) λιποθυμά ενόσω τον κυνηγάει ο τραυματιοφορέας Λάμπρος Αρσένης σε έναν από τους διαδρόμους του νοσοκομείου… γυμνό.

Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο πατέρας του Στέφανου. Ο τραυματιοφορέας είναι σίγουρος πως ο Στέφανος έχει σχέση με την μέλλουσα γυναίκα του ίδιου του πατέρα του και τον επιπλήττει γι’ αυτήν την ανώριμη συμπεριφορά. Η Χρυσάνθη (40) έχει ταχυκαρδία, πόνο στο στήθος, ζαλάδα και εφίδρωση, αφότου αποχαιρέτησε τον γιο και τον άντρα της που φεύγουν και οι δυο τους ταξίδι. Οι εξετάσεις δεν θα δείξουν κάτι παρόλο που η Χρυσάνθη συνεχίζει να έχει δυσκολία στην αναπνοή και αίσθημα πνιγμού. Τελικά όλο αυτό οφείλεται στις κρίσεις πανικού που απέκτησε από την στεναχώρια της.