Η σειρά του ΣΚΑΪ Μόλις Χθες, κρύβει δράση και απίστευτες ανατροπές! Ο Σπύρος και ο Μιχάλης θα πιαστούν στα χέρια ενώ όλοι προσπαθούν να βρουν την Λήδα. Ποιος θα φροντίσει το μωρό της;

 

Τα σκουλαρίκια που χάρισε ο Θωμάς στην Ιωάννα φωτίζουν την κλοπή που έγινε στο σπίτι των Κεχαγιά πριν δέκα χρόνια. Ο Μιχάλης ψάχνει να βρει ποιος μπορεί να πουλάει τη ναρκωτική ουσία που βρέθηκε στο αίμα της Λουΐζας αλλά η Μαρία τον συμβουλεύει να μην ψάξει περισσότερο γιατί φοβάται τον Σπύρο.

Ο Στέφανος σε συνεργασία με τον Μιχάλη φτάνουν στα ίχνη του Νικήτα που συνεργάστηκε πριν λίγο καιρό με τον Σπύρο και έστησαν την πλεκτάνη πίσω από την πλάτη της Λουίζας.

Και οι δύο φοβούνται πως αν μιλήσει, θα καταστραφούν. Οι άντρες του Στέφανου και του Μιχάλη συλλαμβάνουν στην Κούβα τον Νικήτα και έτσι ο Μιχάλης είναι πλέον σίγουρο πως ο Νικήτας θα ομολογήσει την αλήθεια. Η Λουίζα είναι βέβαιη πια για την ενοχή του Σπύρου σε ό,τι της έχει συμβεί και παίρνει την Κατερίνα από το ξενοδοχείο στο σπίτι. Η απόφαση του δικαστηρίου για την επιμέλεια της Κατερίνας βγαίνει υπέρ της Λουίζας και όλοι πανηγυρίζουν. Ο Μιχάλης εκπλήσσεται ευχάριστα από το γεγονός ότι η Έλενα έχει φύγει από το νησί, ενώ ο Σπύρος αισθάνεται για μία ακόμη φορά προδομένος.

Ο Αλκής και η Κορίνα, πελαγωμένοι, προσπαθούν να φροντίσουν το μωρό της Λήδας. «Ποια μάνα θα το έκανε αυτό; Να παρατήσει το παιδί της… Είσαι σίγουρος πως δεν θες να πάμε στην αστυνομία για να τη βρουν;», θα ρωτήσει τον Άλκη.

 

Μόλις Χθες: Ο Νικήτας πέφτει θύμα απαγωγής!

 

Ο Σπύρος διώχνει τη Λουΐζα από το γραφείο της. Εξαγριώνεται όταν τη βλέπει με τον Μιχάλη και την Κατερίνα να δένονται σαν οικογένεια. Ο Αχιλλέας καλεί επίσημα τη Χριστίνα σπίτι για φαγητό με τη Μαρία και είναι αισιόδοξοι πως γίνεται μια νέα αρχή. Λίγο αργότερα, η ένταση και τα νεύρα θα οδηγήσουν Σπύρο και Μιχάλη να πιαστούν στα χέρια. Αυτό γίνεται έπειτα φυσικά από πρόκληση του πρώτου.

Η Έλενα συναντιέται με τον Ιταλό ιατροδικαστή έχοντας στον νου της ένα σχέδιο εκδίκησης. Στο ίδρυμα η Βέρα συζητάει για την πρόταση που είχε για φωτογράφηση. Προσπαθεί να πείσει τον Φώτη να της δώσει άλλοθι για τη Χριστίνα. Η Λουίζα προσφέρει δουλειά στον Στάθη. 0 Σπύρος με τον Μίλτο στην παράνομη λέσχη συζητούν για το πώς θα τον βγάλουν από τη μέση τον Νικήτα.

Ο Άλκης προσπαθεί μάταια να βρει τη Λήδα αλλά δεν απαντά ούτε στα μηνύματα, ούτε στις κλήσεις του. «Σήκωσε το γαμώτο μου. Σήκωσε το, Λήδα… Τι Θα κάνω μόνος με το μωρό σου στην αγκαλιά μου;», φωνάζει και της αφήνει μήνυμα μπας και την κινητοποιήσει. Ο Στέφανος επισκέπτεται τον Σπύρο για να του δώσει άλλη μια προειδοποίηση, Η αστυνομία βρίσκει τον Νικήτα στο κρησφύγετό του και τον συλλαμβάνει. Κατά τη μεταφορά του όμως με την κλούβα της αστυνομίας τον απαγάγουν. Η Λουίζα μαθαίνει μια αλήθεια…