Ένας παλιός φίλος του Φάνη στη σειρά του ALPHA, Μην Αρχίζεις τη μουρμούρα, ο Λευτέρης, έρχεται στο σπίτι και αναστατώνει τη Ζωή με κάποια νέα που φέρνει. Μα ποτέ να μη μένει ο άνθρωπος
ήσυχος!

Την ίδια στιγμή, μια επίσκεψη του νονού της Τούλας, γεννάει το ερώτημα στον Ηλία αν έχει μέλλον η σχέση τους, ενώ ο Βαγγέλης πουλάει μετοχές… γάμου και ο Μηνάς με τη Ζουζού προσπαθούν να τον γλιτώσουν από τις συνέπειες!
Ο Μπάμπης με τη σειρά του ζητάει τη βοήθεια του Γιωρίκα για να μεταπείσει την Ξένια, ώστε να μη φύγουν στη Γερμανία. Και πάνω που η Ξένια αλλάζει γνώμη, μια άλλη πρόταση έρχεται να ανατρέψει τα πάντα!
Τα γενέθλια κρύβουν εκπλήξεις…

Ο Φάνης ετοιμάζεται να φύγει για τη Μάνη και η Ζωή αποφασίζει να του κάνει μια συζήτηση για να ξεκαθαρίσουν το μέλλον τους. Δεν μπορούν να μείνουν τα πράγματα σε εκκρεμότητα και αυτή η σχέση την ενδιαφέρει.
Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, το όριο μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας είναι μια πολύ λεπτή γραμμή. Ο Μηνάς, η Ζουζού, η Βούλα και ο Βαγγέλης το ανακαλύπτουν στο τελευταίο επεισόδιο…
Ο Ηλίας στο μεταξύ αποφασίζει την ημέρα γενέθλιων της Τούλας να της κάνει πρόταση γάμου και έχει μεγάλη αγωνία. Ωστόσο θα τολμήσει το τρις εξαμαρτείν!
Μέσα σε όλα, η μέρα που ο Μπάμπης και η Ξένια θα φύγουν για Γερμανία ήρθε. Μόνο που δεν φαντάζονται τι τους ξημερώνει αυτή η μέρα.
Guest: Γιάννης Καπετάνιος, Θοδωρής Σκυφτούλης, Πάρης Αλεξανδρόπουλος, Τόλης Παπαδημητρίου, Κώστας Μπάρας, Ελένη Κοκκίδου, Αννη Θεοχάρη, Νικόλαος

 

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ξανά μαζί σε νέα σειρά πρωταγωνιστές του Σασμού

Τριετές συμβόλαιο για τον Hamilton στη Ferrari;

Σάκης Ρουβάς: Ατύχημα για τον τραγουδιστή- Έπεσε στη σκηνή (βίντεο)