Ο πλανήτης «Milky Way» δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος μετά το θετικό τεστ εγκυμοσύνης της Μαρίας.

Η σειρά του Βασίλη Κεκάτου που αγαπήθηκε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές και συγκεντρώνοντας ενθουσιώδη σχόλια στα social media, έρχεται την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στις 23:10 στο MEGA με ενδιαφέρουσες εξελίξεις.

Η είδηση της εγκυμοσύνης πέφτει στον μικρόκοσμο του 17χρονου κοριτσιού σαν μετεωρίτης. Ποιοι θα σταθούν στο πλευρό της και ποιοι θα την αιφνιδιάσουν με την αψυχολόγητη συμπεριφορά τους; Τελικά, πόσο μόνη μπορεί να νιώθει ενώ υποτίθεται πως έχει τόσο κόσμο γύρω της;

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στις 23:10 έρχεται στο MEGA η συνέχεια αυτής της τόσο ανατρεπτικής ιστορίας ενηλικίωσης.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2

Η Μαρία λέει στον Τάσο ότι είναι έγκυος, αλλά εκείνος δεν έχει την αντίδραση που θα περίμενε. Ο Τζο εντοπίζει τον Μπασίλ μέσα από εφαρμογή γνωριμιών και συναντιούνται. Ο Γιώργος δέχεται πρόταση να αναλάβει καλύτερο πόστο στη δουλειά του – κάτι για το οποίο τον πιέζει και η γυναίκα του η Ελένη – αλλά ο ίδιος δείχνει απρόθυμος. Ο Τάσος μετανιωμένος για τη συμπεριφορά του απέναντι στη Μαρία, παίρνει πρωτοβουλία και πηγαίνει στους γονείς της. Ο Άκης κάνει μία προσπάθεια να έρθει πιο κοντά στον γιο του, Τζο. Η σχέση της Μαρίας και της Αθηνάς κλονίζεται, ενώ η διεύθυνση του σχολείου επιβεβαιώνει ότι το θετικό τεστ εγκυμοσύνης ανήκει στη Μαρία. Η Μαρία νιώθει πιο μόνη από κάθε άλλη φορά.

 

Milky Way: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

ANT1: Τέλος πασίγνωστο πετυχημένο στέλεχος – Αυτός είναι

F1 Brazil: Η αυλαία του Βραζιλιάνικου GP κλείνει με εισβολή του κόσμου στον αγωνιστικό χώρο

STAR: Τέλος πασίγνωστη εκπομπή λόγω κόστους;