Ο Πέτρος και η Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο παλεύουν να γλιτώσουν από τα χέρια του απαγωγέα. Στο μυαλό της Ελισάβετ έρχονται μνήμες από το παρελθόν, τότε που την κυνηγούσε ο Διακοσάββας για να τη βιάσει.
Από την άλλη, έφτασε η στιγμή που ο Λευτέρης ξεσκεπάζει τα ψέματα της Πολυξένης, που τα παίζει όλα για όλα για να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Ο Βίκος είναι έτοιμος να πέσει σε μία καλοστημένη παγίδα. Εκτός εαυτού ο Λευτέρης, πηγαίνει στο μοναστήρι για να μάθει ποιος ευθύνεται για την εξαφάνιση της κόρης του. Τα νεότερα στοιχεία από τις αστυνομικές έρευνες θα τον αποκαρδιώσουν. Βρίσκει όμως σύμμαχο την ηγουμένη, στη σχέση των δύο αγνοουμένων. Νιώθοντας πως χάνει την Ελισάβετ, ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στην Αυξεντία τον έρωτά του για εκείνη. Η Κύρα κατηγορεί ευθέως τον Βίκο πως εκείνος ευθύνεται για την εξαφάνιση του εγγονού της. Ο Θέμης, από την πλευρά του, προσεγγίζει τον Δαμαλά με μια δελεαστική πρόταση. Αν βρεθούν τα παιδιά, θα εγκαταλείψει για πάντα τη νύχτα.

Ο τραυματισμένος Πέτρος και η Ελισάβετ, απομονωμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο, κλειδωμένοι, με ελάχιστη τροφή και νερό, αγωνιούν για τη ζωή τους, την ίδια ώρα όμως η περιπέτεια και ο εγκλεισμός τούς φέρνει ακόμα πιο κοντά. Η Ελισάβετ κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Πέτρο ζωντανό. Ο Βίκος και ο Θέμης αγωνίζονται για το ποιος θα φτάσει πρώτος στον απαγωγέα!

Στο μεταξύ, η Κασσιανή με τον Γιώργο προχωρούν την πλεκτάνη τους εις βάρος της ηγουμένης. Ο Μπόγρης έχει στα χέρια του στοιχεία για το παρελθόν της, ενώ τα σχέδια και οι παγίδες της Κασσιανής φέρνουν σε δύσκολη θέση την ηγουμένη, η οποία θα μιλήσει στην Αυξεντία για την προηγούμενη ζωή της. Στη συνέχεια, θα αποφασίσει να αντιμετωπίσει την Κασσιανή, πρόσωπο με πρόσωπο.

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος ο Πάνος -Ο Ευθύμης φορτώνει τον φόνο στον Μαθιό

Αυτόν τον μπακ παίρνει ο Ολυμπιακός – Τι θα γίνει με Μαρσέλο

Ποιος Παπαδόπουλος: Επιστρέφει με νέα πρόσωπα που θα φέρουν το πάνω κάτω!