Η δράση και η πλοκή συνεχίζονται στη δραματική σειρά του MEGA, Μαύρο Ρόδο με τον Πέτρο να έρχεται αντιμέτωπος με τις αντιδράσεις των φίλων του σχετικά με την Ελισάβετ. Στο μεταξύ η Τασούλα δεν αντέχει να μην αποκαλύψει αυτό που άκουσε από τα παιδιά για την Ελισάβετ. Η Ελισάβετ αποφασίζει να φύγει μέσα στη νύχτα για το μοναστήρι με τον Γεράσιμο, ο Λευτέρης όμως θα της χαλάσει τα σχέδια.

Ο Γιώργος έρχεται σε σύγκρουση με τον Σταυρίνο για τη στάση του απέναντι στον Σαράντο. Μια ακόμη προκλητική κίνηση του Σαράντου, θα δημιουργήσει νέες εντάσεις με τον Γιώργο.

Ο Λευτέρης ζητάει από την Ηγουμένη μια μεγάλη χάρη. Η Κύρα συναντά τον Βίκο σε μια προσπάθεια μεσολάβησης για να βοηθήσει την Αγγελική. Στο μαγαζί του Θέμη εμφανίζεται ένα νέο πρόσωπο, που φαίνεται πως έχει κάποια σχέση με τη Γερακιανή. Ενώ η παρέα αναχωρεί, ο Πέτρος μένει στο χωριό με πρόφαση τις εργασίες στο μοναστήρι. Θα προσπαθήσει όμως και πάλι να προσεγγίσει την Ελισάβετ.

Μαύρο Ρόδο: Αυτός είναι ο γιος της Ηγουμένης Φιλαρέτης

Ραγδαίες και συνάμα αποκαλυπτικές θα είναι οι εξελίξεις και για την Ηγουμένη Φιλαρέτη, η οποία κατά κόσμον λεγόταν Ζωή, έχει ένα πολύ ενδιαφέρον παρελθόν που θα αρχίζει σιγά σιγά να ξεδιπλώνεται στο Μαύρο Ρόδο.

Πιο συγκεκριμένα, η Ηγουμένη θα αποκαλυφθεί πως έχει κάνει φυλακή χωρίς να διευκρινίζονται οι λόγοι για τους οποίους έχει μπει εκεί μέσα.

Μάλιστα το πιο ενδιαφέρον σε όλα αυτά είναι πως η ηγουμένη έχει και έναν γιο για τον οποίο δεν έχουμε ακούσει κάτι μέχρι στιγμής στην σειρά.

Δείτε τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή Mega Καλημέρα:

Μαύρο Ρόδο: Αυτό είναι το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Αυτός είναι ο κούκλος και πασίγνωστος σύντροφος της «μοναχής Ελισάβετ» Φωτεινής Παπαθεοδώρου

Συγκλονίζει ο Τάκης Βαμβακίδης: «Έγινα εγκληματίας. Δεν είχα να δώσω γάλα στο παιδί μου»!

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Πρόωρο τέλος από την ΕΡΤ;