Εκτός εαυτού ο Σταυρίνος στο Μαύρο Ρόδο, συνειδητοποιώντας ότι επιχείρησε να τον δολοφονήσει ο αδελφός του, ψάχνει τον Γιώργο, που κρύβεται στο μονα-στήρι.

Η Τασούλα αγωνιά ότι θα συμβεί κάτι κακό ανάμεσα στα αδέλφια και η Κασσιανή προσπαθεί να πείσει τον Σαράντο να χωρίσει τα αδέλφια Μπόγρη, αλλά αυτός δεν θέλει καμία ανάμιξη. Ο καβγάς τους έχει ανησυχήσει όλο το μοναστήρι. Η σύγκρουσή τους φτάνει στο αποκορύφωμά της.

Λίγο αργότερα, ακούγονται πυροβολισμοί. Τα δύο αδέλφια βρίσκονται στο χώμα, αλλά ο Γιώργος είναι νεκρός. Στη συνέχεια, ο Σταυρίνος βρίσκεται στο τμήμα για να δώσει κατάθεση για το φονικό, αγωνιώντας αν θα καταλήξει στη φυλακή.

Παράλληλα, η Τασούλα προσπαθεί να πείσει την Πολυξένη να μιλήσει στην Κασσιανή για να αλλάξει την ψευδή κατάθεσή της, αλλά η ηγουμένη του δίνει τη χαριστική βολή, κατηγορώντας τον ως υπεύθυνο για τη δολοφονία. Ο Σταυρίνος δεν ενδιαφέρεται για τίποτε άλλο, παρά να μπορέσει να παραστεί στην κηδεία του αδελφού του. Αυτό εξαγριώνει τη Γιάννα, που τον βλέπει να παραιτείται ξανά από τη ζωή του. Αλλά και ο αρραβωνιαστικός της Σαράντος συνειδητοποιεί, για ακόμα μια φορά, πως η προσοχή της Γιάννας δεν είναι στραμμένη σε εκείνον.

Ο μητροπολίτης, μαθαίνοντας της εμπλοκή της Κασσιανής στη διαμάχη των αδελφών Μπόγρη, αποφασίζει να της αφαιρέσει την ηγουμενία. “Ετσι, πηγαίνει στο μοναστήρι και ζητά από τη Φιλαρέτη να αναλάβει ξανά επικεφαλής του μοναστηριού.

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Χαμός στη συνάντηση Τάσου – Φαρμάκη

Premier League: Αυτές είναι οι πιο αστείες στιγμές της σεζόν που έγιναν Viral (vid)

ΣΚΑΪ: Τέλος κι άλλος πασίγνωστος δημοσιογράφος – Αυτός είναι