Τέλος στη ζωή του αποφασίζει να βάλει ο Γεράσιμος στο Μαύρο Ρόδο καθώς πλέον βλέπει πως δεν έχει καμία ελπίδα να κερδίσει την καρδιά της Ελισάβετ, η οποία δείχνει έτοιμη να γίνει οικογένεια με τον Πέτρο.
Ο Γεράσιμος, αφού πυροβολεί έναν αστυνομικό, στη συνέχεια τρέχει να κρυφτεί, αλλά έχει ήδη βγει ένταλμα για τη σύλληψή του. Στη Γερακιανή το σοκ για όλους είναι μεγάλο για όσα συνέβησαν και κυρίως για την Ευτυχία και τον Μανώλη.

Αμέσως ψάχνουν να βρουν τον γιο τους και η Ευτυχία που πιστεύει πως θα κρύβεται στον αχυρώνα, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα, καταφέρνει να τον εντοπίσει και τον πείθει να παραδοθεί. Εκείνη τη στιγμή φτάνει η αστυνομία και τον συλλαμβάνει!

Στο μεταξύ, η Ελισάβετ αρχίζει να αποκτά τα πρώτα συναισθήματα για το παιδί που περιμένει και μιλάει στο αγέννητο μωρό της. Μόνο που ο κίνδυνος για εκείνη ακόμα δεν έχει φύγει και μια νέα αιμορραγία και έντονοι πόνοι την οδηγούν ξανά στον γιατρό. Η κοπέλα μπαίνει στο νοσοκομείο για μια επέμβαση εξαιτίας των επιπλοκών. Στο μεταξύ, ο Γεράσιμος καταφέρνει να το σκάσει από την αστυνομία και πάει στο πατρικό του, όπου η Ευτυχία κάνει προσπάθειες να τον πείσει να παραδοθεί. Εκείνος όμως της λέει να τον παρατήσει και φεύγει ξανά!

Στο νοσοκομείο η Ελισάβετ μαθαίνει πως περιμένει κοριτσάκι και ο Πέτρος που μαθαίνει για το χειρουργείο, σπεύδει στο πλευρό της. Την επόμενη μέρα η κοπέλα παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει στο μοναστήρι, εκεί όπου έχει να αντιμετωπίσει και πάλι την οργή της Κασσιανής και του μητροπολίτη. Της λένε ότι δεν μπορεί να πηγαίνει και να φεύγει όποτε θέλει και τη διώχνουν!

Στην πύλη της μονής την περιμένει ο Πέτρος και εκείνη πηγαίνει κοντά του. Του λέει ότι έμαθε πως περιμένει κορίτσι και εκείνος από την ευτυχία του καταρρέει στα πόδια της.

Τη σκηνή παρακολουθεί ο Γεράσιμος, που πια καταλαβαίνει πως δεν υπάρχει καμιά ελπίδα για εκείνον και την Ελισάβετ. Ετσι η απόφαση που παίρνει είναι πια μονόδρομος! Δεν έχει καμία αξία η ζωή χωρίς εκείνη και έτσι αυτοκτονεί! Την ίδια ώρα, η Ευτυχία που δεν ξέρει ακόμα τίποτα, έχει ένα κακό προαίσθημα και δεν μπορεί να πάρει ανάσα! Διαισθάνεται πως ο μεγαλύτερος φόβος της βγαίνει αληθινός…

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς τελευταία επεισόδια: Ανελέητος ο Ιάσονας-Έτσι γράφεται το τέλος!

Περιμένει πρόταση για τον… MVP του ο ΠΑΟΚ

Παγιδευμένοι: Χωρίς τέλος ο κύκλος αίματος-Ποιος ανοίγει το στόμα του;