Ο Θέμης και ο Βίκος, ανήμποροι να διαχειριστούν το πάθος τους για την Αγγελική στο Μαύρο Ρόδο, καταστρώνουν σχέδια προκειμένου να εξοντώσουν ο ένας τον άλλον!

Όμως ο Βίκος βάζει πρώτα στο στόχαστρό του ένα άλλο μέλος της οικογένειας Καστρινού. Πρόκειται για τον Πέτρο, στον οποίο έχει αδυναμία ο Θεμης και στο πρόσωπό του βλέπει τη συνέχειά του. Ο Βίκος ειναι σίγουρος ότι ο θάνατος του γιου του θα αποτελέσει την αρχή του τέλους για την καταστροφή του Θέμη. Στο μεταξύ, ο τελευταίος αγωνίζεται να αποφύγει τις παγίδες που του στήνει ο Βίκος και οι πρώτες υποψίες γυρίζουν στο μυαλό του σε σχέση με το διπλό παιχνίδι που παίζει ο Παράσχος.

Κι ενώ εκείνος κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την οικογένειά του, αγνοώντας ότι ο κίνδυνος βρίσκεται πιο κοντά απ’ όσο πιστεύει, ο Βίκος δίνει στα τσιράκια του εντολή να δολοφονήσουν τον Πέτρο.

Παράλληλα, η ηγουμένη και οι μοναχές παρατηρούν την επιδείνωση της υγείας της Αυξεντίας και τη μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Στο πλευρό της βρίσκεται συνεχώς η Ελισάβετ, την οποία προσπαθεί να προσεγγίσει ο Πέτρος. Στο δωμάτιο του νοσοκομείου, ο νεαρός εξομολογείται τον έρωτά του στη δόκιμη μοναχή, ξεκαθαρίζοντάς της ότι δεν πρόκειται για κάποιο στοίχημα. Η Ελισάβετ σαστίζει και δεν ξέρει τι πώς να διαχειριστεί την κατάσταση. Αργότερα η Αυξεντία μοιράζεται με την ανιψιά της ένα μυστικό που τη συγκλονίζει.

Πρόκειται για τον πραγματικό λόγο που την οδήγησε στην απόφαση να εγκαταλείψει την κοσμική ζωή και να κλειστεί στο μοναστήρι.

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Τέλος για Χριστούγεννα – Αυτή η σειρά παίρνει την θέση της

Ολυμπιακός: Ανέτοιμος ο Σκάρπα! Θα βοηθούσε τους ερυθρόλευκους;

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης παραιτείται-Τέλος από την εισαγγελία