Ο Βίκος στη σειρά Μαύρο Ρόδο, έχει αρχίσει να ψάχνει το παρελθόν του και φτάνει σ’ έναν βουλευτή που έχει σχέση με αυτό. Και δεν μιλάμε για έναν όποιον κι όποιον άντρα, καθώς ο συγκεκριμένος βουλευτής είναι ο πεθερός του άντρα που είχε παράνομη σχέση και σκότωσε η Ζωή Τσαγκαράκη (μοναχή Φιλαρέτη). Ουσιαστικά πρόκειται για τον πεθερό του πατέρα του Βίκου! Ο εν λόγω άντρας στο παρελθόν, όταν είχε μάθει πως η φυλακισμένη πια Ζωή ήταν έγκυος από τον νεκρό γαμπρό του, οργάνωσε ένα σχέδιο όπου της πήραν το παιδί και φρόντισαν να «εξαφανίσουν» το όνομά του από τα αρχεία του ορφανοτροφείου.

Ο Βίκος λοιπόν καταφέρνει να βρει τον βουλευτή και αφού τον απάγει, στη συνέχεια τον ανακρίνει απειλώντας να τον σκοτώσει αν δεν του πει τον λόγο που τα έκανε όλα αυτά. Την ίδια ώρα, η Φιλαρέτη αποφασισμένη να βρει τον χαμένο της γιο, φεύγει κρυφά τα βράδια από το μοναστήρι, κάτι που πέφτει στην αντίληψη της Κασσιανής. Τη Φιλαρέτη, όμως, δεν την απασχολεί η αντίδρασή της, καθώς της φτάνει που έχει κάποια πρώτα στοιχεία για το τι απέγινε ο γιος της και παράλληλα αρχίζει να βρίσκει στοιχεία και πρόσωπα σε σχέση με την εξαφάνισή του.

Στο μεταξύ, στο αποψινό επεισόδιο η Γιάννα γίνεται μάρτυρας της απάτης και τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα και στο μοναστήρι. Ο Σταυρίνος έρχεται αντιμέτωπος με τη Γιάννα και με τη Φιλαρέτη, που τον αναγκάζουν να αναλάβει τις ευθύνες του. Η Κύρα προσπαθεί να σαμποτάρει τη συνάντηση της Αλεξίας με τον Βίκο αλλά δεν τα καταφέρνει. Οι σχέσεις του Θέμη με τον Πέτρο βελτιώνονται αισθητά. Η Ελισάβετ έρχεται όλο και πιο κοντά στον Πέτρο. Ένα τηλεφώνημα θα την αναστατώσει. Η Πολυξένη αποκαλύπτει στον Θέμη ένα μυστικό.

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 1/3: Το «υπερόπλο» Παναγιώτης προκάλεσε άφθονο γέλιo στα social

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Σασμός: Κάνει το λάθος ο Τόλης-Ανατροπή με Νάντια και Νικηφόρο!