Οσο πιο κοντά στην αλήθεια πλησιάζει η Κύρα στο Μαύρο Ρόδο, τόσο πιο επικίνδυνος γίνεται ο Βίκος, ο οποίος θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει το μυστικό του που έχει να κάνει με τη δολοφονία της Αγγελικής.
Η Αλεξία, τυφλωμένη πια από τον έρωτά της για τον Βίκο, δεν διστάζει να δώσει πληροφορίες στον εχθρό του πατέρα της, που ίσως και να είναι επικίνδυνες για εκείνον. Στο μεταξύ, ο Βίκος χρησιμοποιεί τη Βέτα για να στήσει παγίδα στον Θέμη και εκείνη ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του, στρέφει τον Καστρινό εναντίον του Μπάμπη, υποδεικνύοντάς τον ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της Αγγελικής

Λέει ότι αυτός έδωσε εντολή ενώ ο Θέμης είναι σκεπτικός και του λέει πώς γίνεται να τον καρφώνει ενώ ήταν τόσο δεμένοι!

Εκείνη του απαντάει ότι είναι λογικό να μην την εμπιστεύεται αλλά λέει την αλήθεια. Όπως λέει, ήταν άδικο αυτό που συνέβη στη γυναίκα του, δεν μπορεί να το κουβαλάει βάρος στη συνείδησή της ότι ήξερε την αλήθεια και δεν έκανε τίποτα.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Κύρα συνεχίζει τις έρευνες για να βρει αποδεικτικά στοιχεία ενάντια στον Βίκο και κάνει προσπάθειες να μιλήσει με τον Δαμαλά. Ο Θέμης αποφασίζει να συναντήσει τον Μπάμπη, τον άνθρωπο που οι πληροφορίες λένε ότι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Αγγελικής, για να πάρει εκδίκηση, αλλά εκείνος βρίσκεται νεκρός.

Ο Βίκος είναι σίγουρος πως έχει καταφέρει να αποπροσανατολίσει τον Καστρινό, όμως η Κύρα δεν πείθεται τόσο εύκολα.
Ο Βίκος ενοχλημένος από τις κινήσεις της Kύρας, πάει στο σπίτι της αποφασισμέvoς να βάλει τέλος σε αυτή την υπόθεση. «Φύγε από εδώ και μείνε μακριά! Τελείω-σες πια! Τα ξέρω όλα! Ξέρω ότι εσύ έδωσες στον Σέρβο την εντολή να πατήσει τη σκανδάλη και σκοτώθηκε η κόρη μου. Θα σε τελειώσω εγώ η ίδια», του ξεκαθαρίζει και εκείνος βγάζει το όπλο του και τη σημαδεύει. «θα με σκοτώσεις;», τον ρωτάει και εκείνος της απαντάει: «Οπως φαίνεται, ναι! Μπλέκεσαι στις δουλειές μου και αυτό δεν μου αρέσει, σου το είχα πει και το ήξερες. Μία, δύο, τρεις, δεν υπάρχει άλλη χάρη! Τελείωσες», της λέει και την πυροβολεί! «Κρίμα, γιατί σε συμπαθούσα», μονολογεί ο ίδιος και φεύγει φροντίζοντας να μην αφήσει ίχνη πίσω του.

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος διαλύει τις ζωές όλων-Εκτός ελέγχου ο Σπύρος που βρίσκεται σε πανικό!

NFL: «Έφυγε» στα 31 του πρώην σταρ του πρωταθλήματος – Είχε «χάσει» τη σύντροφό του

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής αντιμέτωπος με την αλήθεια για την Μαρίνα-Πώς θα αντιδράσει;