Πίσω στην Πάτρα και στο Μαύρο Ρόδο, ο Θέμης έχει καταλάβει πως η Κύρα και η Αλεξία του κρύβουν κάτι και τις καλεί και τις δυο στο γραφείο του. Τις ρωτά τι συζητούσαν και δεν σκοπεύει να τις αφήσει να φύγουν αν δεν του πουν την αλήθεια, όμως αυτές καταφέρνουν να τα κουκουλώσουν για ακόμα μία φορά.

Λίγο αργότερα, φτάνουν στα χέρια του οι συνομιλίες του Ζαμάνου με τη Στέλλα Χρονά και δεν χάνει χρόνο. Πηγαίνει να τον συναντήσει, του λέει ότι γνωρίζει για τα μηνύματα που αντάλλαξαν και απαιτεί να μάθει όλη την αλήθεια.

Όμως, ο Ζαμάνος δεν είναι διατεθειμένος να ανοίξει το στόμα του. Έχει ήδη στείλει μήνυση στη Φιλαρέτη, η οποία μέσα σε όλα έχει να αντιμετωπίσει και την Κασσιανή, που την πιέζει να της πει πού βρίσκεται το κλειδί για το κελί των κειμηλίων. Την ίδια στιγμή, ο Βίκος ζητά από τη Βέτα να φέρει μπροστά του τον Μαγγίνα για να μιλήσουν.

Αυτός θέλει να εκδικηθεί τον Λουκά επειδή τον είχε μαχαιρώσει και, όταν καταφέρνει να βρει τα ίχνη του, ο μικρός παθαίνει πανικό. Προσπαθεί να ξεφύγει, αλλά ο Μαγγίνας τον βρίσκει στο μαγαζί του Καστρινού και τον στριμώχνει πολύ άσχημα. Η Θάλεια επιχειρεί να τον βοηθήσει, όμως φαίνεται πως μόνο ο Θέμης μπορεί να επιβάλλει την τάξη. Στο μεταξύ, ο Βίκος ετοιμάζεται να θολώσει ξανά τα νερά του Καστρινού γύρω από τη δολοφονία της Αγγελικής, διαρρέοντας ψεύτικες πληροφορίες. 0 Καστρινός φέρνει τον Μαγγίνα στο γραφείο του και του ζητά εξηγήσεις. Εκείνος ετοιμάζεται να του πει όσα ξέρει για το φόνο της Αγγελικής, όταν η Βετάρα εμφανίζεται από το πουθενά στην είσοδο. Αργότερα, μέσα στη νύχτα, ένα πτώμα καταλήγει στα παγωμένα νερά του λιμανιού…

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Ζήνα Κουτσελίνη: Τέλος οι φήμες για τον ΣΚΑΪ – Αυτό απόφασισε

Viral – TikTok: Η μητέρα που μεταφέρει τα τρία παιδιά της με ποδήλατο

Ζέτα Μακρυπούλια: Σε αυτή την σειρά θα πρωταγωνιστεί;