Ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες που της έχει δώσει ο Βίκος στο Μαύρο Ρόδο, η Βέτα φροντίζει να στρέψει τον Θέμη εναντίον του Μπάμπη, αφού τον κατονομάζει ως ηθικό αυτουργό του φόνου της Αγγελικής.

Όμως, η Κύρα είναι βέβαιη για την ενοχή του Βίκου και ακολουθεί το δικό της δρόμο προκειμένου να τον ξεμπροστιάσει. Αυτός, από την πλευρά του, προσπαθεί να είναι όσο πιο ειλικρινής γίνεται με την Αλεξία, γι’ αυτό καί της εξομολογείται κάποια πράγματα, χωρίς φυσικά να της αποκαλύψει όλη την αλήθεια για το Θάνατο της μητέρας της.

Ο Θέμης, πάντως, μετά από όσα έμαθε, αποφασίζει να πάει να συναντήσει τον Μπάμπη για να εκδικηθεί. Νομίζει ότι έχει βρει τον άνθρωπο που έδωσε εντολή να σκοτώσουν τη γυναίκα του και δεν σκοπεύει να τον αφήσει να κυκλοφορεί άλλο ζωντανός. ‘Ομως, εκείνος τον παίρνει είδηση και καταφέρνει να του ξεφύγει… προσωρινά, γιατί έπειτα από βρίσκεται νεκρός!

Τώρα πια ο Βίκος είναι σίγουρος ότι ο Καστρινός θα ηρεμήσει. Θεωρεί ότι κατάφερε να τον αποπροσανατολίσει και πως δεν έχει κανένα λόγο να συνεχίσει να σκαλίζει τα όσα έγιναν, όμως γρήγορα αποδεικνύεται ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει… Η Κύρα είναι η πρώτη που του βάζει λόγια, σίγουρη πως ο αληθινός ένοχος είναι ακόμη ελεύθερος, ενώ λίγο αργότερα ένας αστυνομικός εμφανίζεται στο μαγαζί του και του ζητά να προσέλθει στο τμήμα για κατάθεση. Και δεν είναι ο μόνος, καθώς και η Θάλεια δέχεται την «επίσκεψη» της αστυνομίας… Όμως, έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση, ο Καστρινός θα έχει μια απροσδόκητη συνάντηση, καθώς η βουλευτής Ντέπυ Φλογάϊτη-Ζαμάνου τον περιμένει και του προσφέρει τη βοήθειά της, ζητώντας φυσικά και το ανάλογο αντάλλαγμα. Την ίδια στιγμή, ο Βίκος με το όπλο γεμάτο σφαίρες χτυπά το κουδούνι της Κύρας, έτοιμος να της κλείσει το στόμα…

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

ΕΡΤ: Αυτές οι σειρές αναμένεται να σαρώσουν τη νέα σεζόν

Αυτός ο προπονητής είναι το φαβορί για τον Άρη

Κώστας Τσουρός: Τέλος από το MEGA; Του τάζουν εκπομπή εκεί